Ligue 1: Continua dominatia celor de la PSG si in urmatorul sezon?

Peste doua zile va debuta un nou sezon din Ligue 1, PSG fiind considerata mare favorita la cucerirea unui nou titlu de campioana. Daca echipa antrenata de Unai Emery are o cota de sub 1,10 pentru castigarea campionatului francez de fotbal, principalele urmaritoare conform caselor de pariuri, Olympique Lyonnais si Monaco, pleaca de la cota 13,00, respectiv 15,00 la Sportingbet.


inregistreaza-te - sportingbet


Cu toate ca Zlatan Ibrahimovic a ales sa-si continue cariera in Marea Britanie la Manchester United, suprematia celor de la Paris Saint-Germain pare sa nu fie pusa la indoiala nici in sezonul care va urma. Exceptandu-i pe Zlatan si pe Lucas Digne care s-a transferat la Barcelona pentru suma de 16,50 milioane de euro, parizienii si-au pastrat nucleul de jucatori cu care au dominat Franta in ultimii ani. Cele mai importante achizitii sunt: Grzegorz Krychowiak, Giovani Lo Celso, Thomas Menuier, Ben Arfa si Jese. Mijlocasul defensiv polonez a fost transferat de la Sevilla contra sumei de 33 de milioane de euro, iar Jese a fost luat de la Real Madrid pentru 25 de milioane de euro. Pentru ceilalati s-a platit in total suma de 17 milioane de euro, Hatem semnand cu PSG din postura de jucator liber de contract.


 Citeste si:

• Botosani – Steaua, in deschiderea etapei a 4-a din Liga 1: Avacronica rundei, cote si program!
• Juventus pregateste un nou mega transfer: 40 de milioane pentru o vedeta a Real-ului!

 Cei de la Lyon s-au evidentiat in aceasta campanie de transferuri doar prin cedarea lui Samuel Umtiti la FC Barcelona. Nu au excelat la capitolul achizitii, Emanuel Mammana,  cumparat de la River Plate pentru 7,5 milioane de euro, fiind singurul nume important care a semnat cu O.L.

AS Monaco a fost ceva mai activa pe piata transferurilor, insa jucatorii care au semnat cu echipa lui Leonardo Jardim nu i-au facut pe bookmakeri sa creada ca pot emite pretentii la castigarea titlului. Monegascii au cheltuit in jur de 40 de milioane de euro pentru obtinerea semnaturii francezilor Djibril Sidibe si Benjamin Mendy si cea a polonezului Kamil Glik. De asemenea, portarul Morgan de Sanctis nu si-a prelungit contractul cu As Roma, preferand sa evolueze din sezonul urmator pentru Monaco. Toulalan, cel care a fost o piesa importanta a celor de pe Stade Louis II in sezoanele trecute, a ales destinatia Bordeaux.


titlufranta


Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

Sursa imagine: http://worldsoccertalk.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu