JO Rio 2016: Va prezentam cotele pentru cele mai asteptate intreceri de caiac/canoe!

Intrecerile de caiac/canoe vor avea loc intre 7 si 11 august (proba de slalom) si intre 15 si 20 august (proba de sprint) in districtele Deodoro si Copacabana. Baietii vor concura atat in concursul de canoe, cat si in cel de caiac, in timp ce fetele vor lua startul doar in cel de caiac. Competitia de slalom va avea loc pe Olympic Whitewater Stadium, o locatie construita special pentru acest eveniment. Pentru proba de sprint a fost aleasa laguna Rodrigo de Freitas.


inregistreaza-te - unibet


Vor lua startul in jur de 330 de sportivi care vor concura in 16 probe.

Cu putin timp inainte de startul concursurilor de caiac/canoe, exista mari probleme de organizare. Pe langa cele legate de poluarea zonei, care ar face mai dificil testul anti-dopping, in urma cu 6 zile, competitorii au fost nevoiti sa intrerupa antrenamentele de la Whitewater Stadium din cauza statiei de pompare a apei.


Citeste si:

• Ovidiu Hategan a fost delegat la primul sau meci de la Rio!
• JO: Analizam sportivii favoriti in proba turului de pista. 400 de metri pentru o medalie

Cativa dintre cei mai asteptati canotori de la aceasta Olimpiada sunt:

Lisa Carrington, cea care a castigat aurul olimpic in proba de 200 de metri caiac de la Jocurile din Londra, fiind in acelasi timp cvadrupla campioana mondiala. Cota ei pentru a reusi un nou succes este de doar 1,22. De asemenea, neo-zeelandeza este favorita si pentru proba de caiac 500 metri la o cota de 2,25.


LISA


Mark de Jonge, cel care detine recordul mondial in proba de caiac 200, are o cota foarte tentanta pentru a cuceri aurul olimpic in proba lui preferta, bookmakerii acordandu-i 3,00. Si mai tentanta este cea de 1,50 pentru ca sportivul canadian sa termine pe podium.


Mark


Cehii isi pun mari sperante in Jiri Prskavec, tanarul sportiv fiind actualul campion mondial si european in proba de k1 slalom. Cota sa pentru a triumfa este de 4,50 si de 1,75 pentru o medalie, fiind la egalitate cu slovenul Peter Kauzer.


Prskavec


Australianca Jessica Fox este favorita K1 slalom la o cota de 3,00. Sportiva in care s-a investit enorm va lua startul din postura de campioana mondiala, ea reusind sa ocupe prima pozitie la intrecerile din Londra de anul trecut.


FOX


O cota de luat in calcul este cea pe care a primit-o experimentatul american Casey Eichfield pentru a castiga o medalie: 5,00 in proba de canoe simplu si 15,00 in canoe dublu.


Casey


Casey1


Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

Sursa imagine: http://www.canoekayak.com

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu