Serie A: Silvio Berlusconi renunta la AC Milan! Cresc sansele rossonerilor la titlu?

Silvio Berlusconi a anuntat vanzarea clubului de fotbal AC Milan catre chinezii de la Sino-Europe Investment Management Changxing. Consortiul asiatic condus de Yonghong Li va prelua 99,93% din actiunile echipei italiene. 


inregistreaza-te - unibet


Dupa ce timp de 3 decenii s-a aflat la carma rossonerilor, controversatul afacerist si om politic italian renunta la clubul pe care l-a condus catre 28 de trofee: opt titluri in Serie A, sase Supercupe ale Italiei, o Cupa a Italiei, cinci Cupe ale Campionilor, cinci Supercupe ale Europei si doua Cupe Intercontinentale.

Chinezii urmeaza sa achite in total aproximativ 750 de milioane de euro, suma in care vor intra si datoriile clubului de 220 de milioane de euro. Acestia au semnat o clauza prin care se angajeaza sa plateasca 100 de milioane de euro pana la finele acestui an. 


 Citeste si:

• S-a stabilit tragerea la sorti pentru cupele europene! Steaua si Astra vor intalni formatii din Premier League!
• Franta, Ligue 1: Vezi cele mai importante transferuri, cotele la titlu si programul primei etape!

Problemele din viata personala ale lui Silvio Berlusconi s-au resimtit si la clubul de fotbal, Milan nereusind sa mai castige vreun trofeu in ultimii cinci ani. Presiunile tiffosilor italieni, dificultatile financiare ale clubului si numeroasele procese in care este implicat se pare ca l-au determinat pe fostul premier al Italiei sa ia o decizie pe care foarte multi o asteptau si o doreau.

Campania de transferuri din aceasta vara a fost una foarte slaba, rossonerii aducandu-i doar pe Gianluca Lapadula de la Pescara si pe Gustavo Gomez de la CA Lanus, platind in total suma de 17,5 milioane de euro. Mai mult, echipa din Milano s-a despartit de El Shaarawy,  italianul de origine egipteana fiind vandut la AS Roma contra sumei de 13 milioane de euro.

AC Milan numara in prezent aproximativ 20 de milioane de fani in intreaga lume.

Casele de pariuri acorda in prezent cota 16,00 pentru ca rossonerii sa castige titlul in Serie A, in timp ce o prezenta pe podium la sfarsitul stagiunii are o cota de 2,75 la Unibet. Juventus este si in acest an marea favorita, avand o cota de doar 1,40 pentru un nou titlu de campioana. 


milan


Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

Sursa imagine: http://www.acmilan.hu

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu