Nice, pe urmele lui Leicester! Vezi topul favoritelor la titlu in Ligue 1 dupa primele 10 etape!

Primele runde din Ligue 1 au adus cateva schimbari in privinta cotelor la titlu propuse de bookmakeri. Daca PSG, in ciuda unor evolutii mai putin reusite, ramane marea favorita, Nice, singura formatie invincibila de pana acum, a urcat semnificativ in clasamentul caselor de pariuri. AS Monaco se situeaza pe pozitia a doua in topul preferintelor, cu un loc mai sus fata de startul campionatului.


clasament

Paris Saint-Germain, in crestere de la 1,10 la 1,25!

Parizienii inca au dificultati in a se adapta la ideile lui Unai Emery si la pierderea lui Zlatan Ibrahimovic. Aflata in prezent la 6 puncte in spatele liderului, echipa de pe malul Senei ramane, in opinia bookmakerilor, gruparea cu cele mai mari sanse de a castiga un nou titlu de campioana.


Nice, de la cota 151,0 la 10,00!

Nimic nu anunta parcursul extraordinar al trupei lui Lucian Favre. Fara sa piarda vreun joc pana acum, Balotelli & co. impresioneaza de la etapa la etapa. Gratie celor opt victorii si doua remize, Nice ocupa fotoliul de lider cu 4 puncte mai mult decat urmaritoarea AS Monaco.


Citeste si:

• Luna aceasta poti castiga 2 x iPhone 7 cu Pariuri1x2!
• Frank de Boer, pe faras! Inter curteaza un fost tehnician, trecut pe la PSG

AS Monaco, pe podium datorita ofensivei!

Monegascii au si ei un start lansat, contabilizand 7 victorii, o remiza si doar doua infrangeri. Motivul principal al pozitiei bune ocupate in clasament? Atacul! Marcand nu mai putin de 29 de goluri in primele 10 etape, AS face spectacol aproape in fiecare etapa. Totusi, este de remarcat faptul ca singurul meci in care formatia lui Jardim n-a reusit sa puncteze a fost in esecul (0-4!) de pe terenul lui Nice!


Lyon, din favorita in outsidera!

Plecata cu sansa a doua, OL a platit pentru numeroasele probleme medicale. Daca la inceputul sezonului era creditata cu cifra 10,00 (a doua) in topul favoritelor la titilu, finalul rundei a 10-a afiseaza cota 61,00 in dreptul trupei lui Bruno Genesio.


La Unibet ai un pariu gratuit de 150 de ron!

zuper


Surse photo:

http://www.goal.com

http://www.ligue1.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu