Danke, Miro! Cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Mondiale de fotbal si-a anuntat retragerea!

Miroslav Klose, omul cu cele mai multe goluri inscrise in istoria Campionatelor Mondiale de fotbal, si-a anuntat retragerea. Neamtul de origine poloneza va face parte din staff-ul selectionatei Germaniei.


In varsta de 38 de ani, Miro a hotarat ca este momentul sa renunte la cariera de fotbalist profesionist. Imediat ce acesta a facut publica decizia, Federatia Germana si Joachim Low l-au cooptat in echipa tehnica a reprezentativei tarii pentru care a marcat nu mai putin de 16 goluri la turneele finale. Prima sa aparitie in noua postura va fi la jocul cu San Marino din preliminariile pentru Rusia 2018.


nemtia


Klose isi doreste sa ramana aproape de sportul care l-a facut celebru. In viitorul apropiat, pe langa activitatea de la echipa nationala, el va urma si cursurile pentru a deveni antrenor.

Marele atacant a jucat in cariera sa la Kaiserslauten, Werder Bremen, Bayern Minchen si Lazio Roma. A imbracat de 137 de ori tricoul selectionatei Deutschland pentru care a marcat 71 de goluri.


Germania este principala favorita a bookmakerilor pentru castigarea trofeului suprem la Campionatul Mondial din 2018.

La Unibet poti si tu paria pe un nou titlu cucerit de Miroslav Klose!

klose


Sursa photo: http://www.ibtimes.co.in


Citeste si:

• Donald Trump recupereaza distanta fata de Hillary Clinton! Vezi fluctuatiile importante de cote in cazul alegerilor prezidentiale din S.U.A.!
• Emirates tremura: Arsenal intra in luna neagra! O statistica incredibila a rezultatelor contabilizate de “tunari” in noiembrie!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu