Donald Trump recupereaza distanta fata de Hillary Clinton! Vezi fluctuatiile importante de cote in cazul alegerilor prezidentiale din S.U.A.!

Asa cum redactia noastra va anunta in urma cu aproximativ doua saptamani, scurgerile WikiLeaks ar putea schimba deznodamantul alegerilor prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Intr-un timp foarte scurt, cota lui Donald Trump la victorie a scazut de la 5,50 la 3,15, iar cea a lui Hillary Clinton a crescut de la 1,16 la 1,38. 


hillary1


Daca lucrurile pareau clare dupa ultima confruntare televizata dintre Hillary Clinton si Donald Trump, anuntul facut de FBI privind redeschiderea anchetei in cazul corespondentei electronice a candidatei democrate a facut ca increderea in aceasta sa scada foarte mult. Demersul a avut consecinte imediate, republicanul aflandu-se pentru prima oara dupa 6 luni in fruntea sondajului ABC News/Washington Post.


3,15 este cota la Unibet pentru ca Donald Trump sa ajunga Presedintele Statelor Unite ale Americii!

donald-trump-2


Modificarea procentelor pe ultima suta de metri, cauzata de scandalul in care este implicata Clinton, aduce aminte de rasturnarea de situatie in cazul precedentelor alegeri prezidentiale din S.U.A. In 2012, sondajele aratau ca Mitt Romney se afla inaintea lui Barack Obama cu o saptamana inaintea scrutinului, insa candidatul de culoare era cel care avea sa triumfe.


Alegerile Prezidentiale sunt programate marti, 8 noiembrie! La Unibet poti paria si tu pe urmatorul sef  de la Casa Alba!


donald


Surse photo:

https://www.bostonglobe.com

http://www.freedom.news


Citeste si:

• Emirates tremura: Arsenal intra in luna neagra! O statistica incredibila a rezultatelor contabilizate de “tunari” in noiembrie!
• In NBA pariem impotriva agentiilor! Pariul “sub” la totalul de puncte ne aduce profit pana la All Star Game

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu