Astra – Genk in 16-milie Ligii Europa: Vezi ce cota are campioana Romaniei pentru un succes in mansa tur!

Gruparea giurgiuveana va lupta pentru accederea in optimile competitiei cu gruparea belgiana Genk. La finele sezonului anterior, echipa de pe Luminus Arena a incheiat pe locul 4 in Pro League. Dupa ce le-a depasit in tururile preliminare pe Buducnost, Cork City, Lokomotiva Zagreb, Genk a reusit sa castige grupa de Europa League in care au mai fost repartizate Bilbao, Rapid Viena și Sassuolo. Trupa pregatita de Peter Maes a acumulat 12 puncte, din succesele cu Sassuolo (2-0 si 3-1), Rapid Viena (a. 1-0) si Bilbao (a. 2-0).

Partida tur echilibrata

Meciul tur din „16”-imi se va juca pe 16 februarie, iar mansa retur pe 23 februarie. Ramane de vazut unde se va disputa partida din Romania, Astra avand sanse sa primesca „ok-ul” UEFA pentru a evolua la Giurgiu. In acest sezon european, trupa lui Sumudica a jucat meciurile de acasa pe Arena Nationala, din cauza gazonului extrem de prost de pe stadionul „Marin Anastasovici”.

Bookmakerii anticipeaza o prima mansa echilibrata. Astra are cota 2.75 la victorie, in timp ce echipa clasata actualmente pe locul 9 in Belgia primeste cotatia 2.50 pentru un succes.

„Se joacă! Dacă noi vom reuși să umplem golul lăsat de Alibec, să rămână și Budescu și să mai aducem 2-3 jucători, se joacă 50-50”, a declarat Sumudica la sport.ro.

Deschide-ti acum un cont la Unibet – primul pariu pana la 250 ron este gratuit

astra-genk

Cea mai recenta dubla romano – belgiana in cupele europene s-a consumat chiar anul acesta. Viitorul a fost eliminata de Gent in turul 3 preliminar al Ligii Europa, dupa 0-5 in deplasare si 0-0 acasa.

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu