9 selectionate calificate deja la EURO 2016: Urmeaza Romania?

9 selectionate calificate deja la EURO 2016: Urmeaza Romania?

Mai este o etapa de disputat din preliminariile pentru EURO 2016, in afara de meciurile de astazi, meciuri care se disputa in penultima etapa a preliminariilor, si deja se cunosc 9 echipe calificate la EURO. Din pacate, Romania inca nu si-a incheiat socotelile cu aceste preliminarii, insa speram ca o eventuala victorie, maine seara in Feroe, sa duca si selectionata tarii noastre alaturi de marile forte la turneul final din vara viitoare.

Spania a castigat clar duelul de aseara cu Luxemburg, scor 4-0, asigurandu-si astfel prezenta la Campionatul European din Franta, dupa ce a ajuns la a 8-a victorie in 9 partide. Prin victoria categorica obtinuta impotriva amatorilor din San Marino, scor 7-0, Elvetia si-a asigurat și ea locul al doilea în grupa E, avand un avans de 5 puncte fața de Slovenia, inaintea ultimei etape a preliminariilor, astfel ca selectionata elvetiana, isi poate face bagajele pentru EURO.

9 echipe si-au asigurat, deja, biletele pentru Euro 2016, iar cele mai mari surprize pot fi considerate Islanda si Irlanda de Nord, ultima urmand sa bifeze prima prezentă la un turneu final, dupa victoria de la Belfast cu Grecia, scor 3-1.

Cele 9 echipe calificate la Euro 2016 :

Franta ( Tara gazda )

Islanda ( Grupa A @ locul 1 – 19 puncte )

Cehia ( Grupa A @ locul 2 – 19 puncte )

Anglia ( Grupa E @ locul 1 – 27 de puncte )

Irlanda de Nord ( Grupa F  @ locul 1 – 20 de puncte )

Austria ( Grupa G @ locul 1 – 25 de puncte )

Portugalia ( Grupa I @ locul 1 – 18 puncte )

Spania ( Grupa C @ locul 1 – 24 de puncte )

Elvetia ( Grupa E @ locul 2 – 18 puncte )

Pentru a fi a 10 a echipa calificata la turneul european din vara viitoare din Franta, Romania are nevoie disperata de victorie, astazi, in partida de la Torshavn cu Insulele Feroe.


1.30 este cota oferita de NetBet pentru o victorie a Romaniei in Feroe, cea mai mare oferita de vreo casa de pariuri din Romania !! Click aici pentru ati deschide cont la cea mai buna casa de pariuri online din Romania !!


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Ins. Feroe – Romania: Schimbari majore in lotul “tricolorilor” – Budescu & Andone in, Sanmartean & Keseru out!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu