Nu rata analizele si ponturile noastre pentru etapa a 23-a din Ligue 1! Toate partidele se vad GRATUIT pe net!

ligue 1

Etapa cu numarul 23 din Ligue 1 se va desfasura in intervalul 3-5 februarie. Capul de afis este derby-ul dintre AS Monaco si Nice. Cele doua echipe impart primul loc in clasament, ambele avand 49 de puncte. Parizienii vor incerca in deplasarea de la Dijon sa profite de faptul ca gruparile din fata lor au meci direct. Un alt derby extrem de interesant este cel cu aspiratii europene dintre Saint-Etienne si Lyon, partida de pe „Stade Geoffroy-Guichard” urmand a incheia runda.


Balul se deschide pe „Stade Municipal Saint-Symphorien”

Metz si Marseille dau startul vineri intr-o confruntare in care avem doua grupari cu obiective diferite. Gazdele isi doresc sa iasa din zona fierbinte a clasamentului, in timp ce OM poate ramane in preajma locurilor care permit accesul intr-o cupa europeana. Daca trupa lui Philippe Hinschberger nu trece deloc printr-o perioada grozava, castigand o singura partida din ultimele opt, elevii lui Rudi Garcia au revenit in ultima saptamana la forma din prima parte a sezonului, impunandu-se categoric in duelul cu Montpellier (5-1) si obtinand calificarea in optimile Cupei Frantei (2-1 vs. Lyon). O varianta plauzibila pentru aceasta partida este „Marseille DNB” la o cota atractiva de 1.40 propusa de Netbet.

https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html V 21:45 Metz – Marseille: Cote  4.15  3.55  1.90 – Ai aici avancronica si pontul!


Sambata este marele derby

AS Monaco primeste vizita celor de la Nice intr-una dintre cele mai interesante confruntari ale weekendului fotbalistic de pe batranul continent. Parcursul bun din ultima vreme i-a facut pe bookmakeri sa-i considere favoriti pe monegasci, insa nu este de ignorat succesul trupei lui Favre din jocul tur: 4-0! De asemenea, trebuie sa subliniem faptul ca gruparea de pe Coasta de Azur a pierdut un singur joc in actuala editie de campionat, in timp ce Falacao & co. se prezinta inaintea acestui meci cu o serie de sapte meciuri fara esec (sase victorii si o remiza, 1-1 pe „Parc des Princes” contra celor de la PSG). Asadar, avem toate ingredientele pentru a asista la un veritabil derby in lupta pentru titlu. 1.71 este cota pe care Netbet o propune pentru varianta „ambele marcheaza”.

https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html S 18:00 AS Monaco – Nice: Cote  1.60  3.95  5.75Aici ai avancronica si pontul!


Deplasare dificila pentru campionii en-titre

PSG nu a putut la finele saptamanii trecuta sa bifeze cel de-al 7-lea succes consecutiv, fiind egalata de AS Monaco in prelungiri (1-1). Cu toate acestea, trupa lui Unai Emery a dovedit in ultimele saptamani de ce este in continuare favorita caselor de pariuri la cucerirea trofeului. Marea calitate a lotului de pe malul Senei face ca parizienii sa plece cu prima sansa in disputa de pe „Stade Gaston Gérard”. Cu toate acestea, trebuie tinut cont de faptul ca Dijon, chiar daca este o nou-promovata, a pierdut doar doua meciuri pe teren propriu in actuala editiei de campionat. In plus, gruparea antrenata de Dall’Oglio nu a mai cedat in Ligue 1 de 4 etape. Asadar, ne asteapta o confruntare extrem de apriga in care Cavani & co. ar putea fi testati serios. 1.55 este o cota foarte buna pe care o ofera Netbet pentru varianta „peste 2,5 goluri”.

https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html S 21:00 Dijon – PSG: Cote  10.25  5.30  1.30Aici ai avancronica si pontul!


Toate partidele etapei a 23-a din Ligue 1 vor fi transmise LiveVIDEO https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html pe platforma NetBet TV. Pentru a urmari GRATUIT aceste meciuri pe PC, tableta sau telefon trebuie doar sa-ti deschizi un cont la NetBet dand click aici. 

Runda se incheie cu duelul de traditie dintre Saint-Etienne si Lyon

„Les Verts” si OL se vor inclesta duminica pentru un loc de cupa europeana. Gazdele au moralul foarte ridicat dupa ce au inregistrat doua succese consecutive in campionat, in timp ce Lacazette si ai sai nu au intrat foarte bine in noul an, contabilizand trei infrangeri si o singura victorie in meciurile oficiale. Cu toate acestea, bookmakerii considera ca trupa lui Genesio este favorita, bazandu-se probabil si pe faptul ca Lyon a castigat partida tur cu scorul de 2-0. Asa cum arata clasamentul in prezent, marea rivalitate dintre cele doua promite o partida foarte atractiva in care ambele s-ar putea sa gaseasca macar o data drumul catre poarta adversa. Putem paria pe „GG” la o cota de 1.83 data de Netbet.

https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html D 22:00 Saint-Etienne – Lyon: Cote  3.65  3.35  2.05Aici ai avancronica si pontul!


INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html S 21:00 Bordeaux – Rennes: Cote  1.95  3.25  4.30Aici ai avancronica si pontul!

https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html S 21:00 Guingamp – Caen: Cote  1.90  3.40  4.15Aici ai avancronica si pontul!

https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html S 21:00 Montpellier – Bastia: Cote  1.83  3.55  4.45Aici ai avancronica si pontul!

https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html S 21:00 Lille – Lorient: Cote  1.71  3.65  5.00Aici ai avancronica si pontul!

https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html D 16:00 Toulouse – Angers: Cote  2.05  3.05  3.95Aici ai avancronica si pontul!

https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html D 18:00 Nantes – Nancy: Cote  2.05  3.00  4.00Aici ai avancronica si pontul!


Sursa photo: http://logok.org/ligue-1-logo/

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu