A inceput licitatia pentru Aubameyang: Liverpool se bate cu doi giganti ai Europei!

Nu mai este niciun secret faptul ca Jurgen Klopp le-a cerut deja conducatorilor lui Liverpool consolidarea lotului, cu un accent plus pe compartimentul ofensiv. Klopp insista in primul rand pentru aducerea unor jucatori pe care-i cunoaste foarte bine, din anii petrecuti  la timona Borussiei Dortmund.

Cum Lewandowski pare inabordabil, prin prisma sumei solicitate de Bayern Munchen – aproximativ 100 de milioane de euro – germanul s-a reorientat catre Pierre-Emerick Aubameyang. In varsta de 26 de ani, gabonezul are un start de sezon formidabil, cu 20 de reusite pentru Borussia Dortmund, in 17 jocuri disputate in toate competitiile. Aubameyang, care si-a prelungit  in aceasta vara contractul cu echipa germana, pana in anul 2020, are o cota de piata pe care Liverpool ar putea-o achita fara probleme: 35 de milioane de euro.

Aubameyang si Reus

Pe urmele gabonezului nu se afla insa doar Liverpool, situatie in care Borussia Dortmund va majora fara indoiala suma ceruta in schimbul varfului. Aceasta cu atat mai mult cu cat interesate de Aubemeyang sunt doua super forte ale Europei, PSG si Barcelona.

Parizienii pot intra in licitatie pentru Aubameyang si fortati de imprejurari. Curtat insistent de Chelsea, Cavani ar fi tentat sa puna capat aventurii sale in capitala Frantei, eliberand astfel un loc in atacul echipei. Aubameyang este primul pe lista PSG-ului si datorita faptului ca acesta cunoaste bine fotbalul din Ligue 1. Inainte de a se transfera la Dortmund, internationalul gabonez a evoluat pentru Dijon, Lille, Monaco si St.Etienne.

Dupa ce a renuntat destul de usor la o serie de atacanti in ultimele sezoane – Pedro, Alexis Sanchez  – Barcelona s-a trezit descoperita chiar in cel mai important compartiment al echipei. Situatia s-a agravat, dupa accidentarea lui Messi. Eficienta catalanilor a scazut, aspect inacceptabil pentru campioana Spaniei si a Europei. Barcelona vrea sa remedieze cat mai rapid problema, iar Aubameyang reprezinta o tinta extrem de tentanta!

42 de goluri a marcat Aubemeyang pentru Borussia Dortmund, in 75 de meciuri.


Mourinho isi asigura spatele: Doua piste pentru lusitan, in cazul despartirii de Chelsea!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu