A jucat acum 2 zile pentru Italia, a calatorit 9 ore cu avionul, si aseara a marcat un supergol in MLS! (video)

A jucat acum 2 zile pentru Italia, a calatorit 9 ore cu avionul, si aseara a marcat un supergol in MLS! (video)

Il mai stiti pe Sebastian Giovinco? Jucatorul care a facut senzatie in tricoul celor de la Juventus, Empoli si Parma, plus nationala Italiei ?


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Nascut la Torino, ca orice copil torinez si-a inceput junioratul, unde in alta parte daca nu la Juventus, acolo unde a trecut pe la toate categoriile pentru a ajunge la Juventus Primavera cu care a si castigat campionatul in sezonul 2005–2006. Debutul la echipa mare a lui Juve si l-a facut în Serie B, pe data de 12 mai 2007, intr-un meci pe teren propriu impotriva celor de la Bologna, intrand în teren in repriza a doua in locul lui Raffaele Palladino, iar primul sau gol in Serie A a venit pe 30 septembrie 2007 in meciul pe care Empoli l-a castigat in fata lui Palermo cu 3-€“1.

Pe 25 iunie 2008 a fost confirmat faptul ca Giovinco avea sa revina la Juventus pentru sezonul 2008-€“2009 urmand a avea sansa de a evolua în UEFA Champions League. In total a adunat opt prezente pentru Juventus, nereusind insa sa inscrie primul sau gol pentru Batrana Doamna, dar talentul si varsta ii oferea dreptul de a spera la un viitor cat mai bun la echipa din Torino. In 2010 a plecat la parma acolo unde in a bifat 66 de partide si 22 de goluri in tricoul parmegianilor, iar din 2015 este jucatorul celor de la Toronto FC din MLS.

Dupa ce a bifat prezente in selectionata Italiei in aceste ultime doua etape din preliminarii, in ultima partida cea cu Norvegia, intrand in minutul 62 in locul lui Eder, si dupa ce a imbatranit in avionul catre SUA, dupa cele aproximativ 9 ore de zbor, Seba a inscris un gol superb aseara in partida pe care echipa sa , Toronto FC. l-a disputat in compania celor de la New York Red Bulls. Golul superb vi-l prezemntam si noi in filmuletul de mai jos. Click pe filmulet pentru a vedea bijuteria lui Sebastian Giovinco.

Te imbogatesti daca pariezi pe orice Grand Slem castigat de Halep in 2016!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu