Te imbogatesti daca pariezi pe orice Grand Slem castigat de Halep in 2016!

Jucatoarea noastra isi doreste sa incheie anul 2015 cu un succes la Turneul Campioanelor. Marele sau vis este insa castigarea primului Grand Slem, in anul ce vine. 

Simona Halep nu a fost foarte departe de a-si atinge tinta, la niciul din cele 4 intreceri de Mare Slem ale circuitului. In 2014 a jucat chiar finala la Roland Garros, atingand semifinalele la Wimbledon si sferturile la Australian Open. Anul acesta a ajuns pana in careul de asi de la US Open. â

Pornind de la toate aceste rezultate ale Simonei in competitiile de Grand Slem, am putea spune, parafrazand o zicala foarte des utilizata in fotbal, ca „trofeul pluteste in aer”!

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Nu la fel cred insa si bookmakerii. La casele de pariuri, Simona Halep nu porneste cu prima sau a doua sansa in niciun dintre Grand Slem-urile anului 2016, dimpotriva, in majoritatea fiind chiar cotata cu sansa a 4-a!

Pentru pariori insa, aceasta nu este este insa o veste proasta. Daca mizam pe orice Grand Slem cucerit de constanteanca in 2016, o putem face doar la cote excelente. Ca exemplu, titlul castigat de Halep la Ronald Garros, acolo unde a fost la un pas de trofeu anul trecut, are o cota de 8.50!

8.50 e cota lui Halep la castigarea edtiei 2016 a Open-ului Francez! Pariaza la Netbet si revendica-ti BONUSUL de 200 lei!

halep win rg

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dinamo – ASA, primul derby al returului: Vezi ce castig iti aduce un pariu pe “caini”!

 


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu