Aalborg – Midtjylland: Un pont simplu!

aalborgAstazi, incepand cu ora 20.00, in ultimul meci al etapei cu numarul 4, Aalborg va intalni pe propriul teren campioana Danemarcei,  Midtjylland.

Aalborg – Midtjylland

Aalborg este o echipa care joaca bine pe propriul teren, unde reuseste sa inscrie meci de meci, pentru adversarele acestei echipe “Nordjyske Arena“ fiind o reduta greu de cucerit.
Midtjylland a inceput excelent acest sezon, obtinand maximul de puncte in cele trei jocuri disputate pana in prezent, la care se mai agauga si victoria surprinzatoare obtinuta in Cipru in fata celor de la APOEL, in preliminariile Ligii Campionilor.
Pentru intalnirea din aceasta seara cu campioana Danemarcei, in tabara gazdelor sunt ceva probleme de lot. Este vorba de fundasul central Kasper Pedersen si mijlocasul la inchidere Rasmus Würtz – capitanul echipei.


Tinand cont ca Midtjylland, in campionatul trecut, cu cele 64 de goluri marcate a avut cel mai bun atac din Superliga, in noul sezon a marcat in fiecare meci, iar gazdele au probleme in axul central al defensivei, se impune a fi luat in calcul pariul simplu: Midtjylland marcheaza, cota 1.28 de Publicbet. Cei ce vor sa forteze, pot incerca pariul pe 2 -3 goluri in meci, la o cota de 2. Sa avem bafta!

(Delpiero)


Pariurile zilei in Suedia: AIK – Djungarden, in prim plan!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu