Pariurile zilei in Suedia: AIK – Djungarden, in prim plan!

DJUNGARDEN SURSA FOTO forums.bigsoccer.comZiua de luni ne propune doua dueluri interesante in Allsvenskan, prima liga fotbalistica a Suediei. Daca AIK si Djungarden joaca, de la ora 20:05, pentru 3 puncte esentiale in lupta la varf, Kalmar si Sundsval este o partida intre doua formatii ce vor sa se rupa de zona rosie a ierarhiei.

AIK – Djungarden

Fata in fata vom avea doua dintre protagonistele stagiunii. AIK e mai slab clasata, locul 6, insa victoria o urca pe 3, la egalitate chiar cu Djungarden. Oaspetii au o motivatia si mai importanta: cu 3 puncte bifate la Stokholm, Djungarden devine lider al ierarhiei!

In ceea ce o priveste pe AIK, ofensiva este cea care face diferenta. Un total de 35 de goluri marcate, locul 2 in acest top. Nu mai putin de 27 insa inscrise in fata propriilor fani, acolo unde AIK are cea mai buna linie de clasament a campionatului: 25 de puncte castigate din 27 posibile! Daca si defensiva ar fi functionat la aceste cote, AIK ar fi fost lejer clasata cel putin 2-3 pozitii mai sus. In schimb, 24 de goluri primite, 11 in 9 patide acasa!

Djungarden exceleaza in aceea ce priveste apararea: 16 goluri primite, locul 2 in statistica stagionla. Totusi…16 goluri inseamna o medie ce se apropie in viteza de un 1 gol incasat pe meci.  Vorbim insa de un campionat al Suediei, ce ne-a obisnuit de-a lungul timpului cu partide foarte spectaculoase.

INFO: Djungarden e fara victorie in fata AIK -ului de 7 meciuri. Totusi, nu mai putin de 5 remize in serie. In fiecare din ultimele 5 dispute, ambele trupe au marcat!

Concluzii si pont

Djungarden vrea sa puna capat acestei serii de rezultate mai putin bune in fata rivalului din Stockholm. AIK insa e excelenta pe teren propriu. Sunt sanse bune sa le vedem pe ambele inscriind.

AIK – Djungarden (ora 20:05)
Pont: ambele marcheaza


 

Kalmar – Sundsvall (ora 20:00)
Pont: pauza sau final X

(Ponturi Saulea Iulian)


 

BATE Borisov – Dinamo Minsk: Derby in Belarus!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu