AC Milan, aproape de o mutare-bomba pe banca tehnica! Vezi cu cine negociaza

Intr-o perioada nu tocmai roz raportata la marea sa istorie, AC Milan e pe cale sa dea o importanta lovitura de imagine. Presa italiana scrie ca ”diavolii rosii” sunt in negocieri cu Antonio Conte, fostul selectioner al Italiei, dar si fost antrenor al rivalei Juventus Torino.

AC Milan este în prezent pregatita de Gennaro Gatusso, dar presa din Peninsula scrie ca Antonio Conte ar putea deveni el antrenorul principal al milanezilor. Fostul selectioner al Italiei a fost dat afara recent de la Chelsea, desi i-a adus in vitrina trofeul de campioana acum doua sezoane lui Roman Abramovich. Conte e un nume important pentru tifosi italieni, deoarece a stat pe banca Squadrei Azzura intre 1994 si 2000. Ulterior, de acolo a ajuns pe banca ”Bătrânei doamne”,

Momentul este unul foarte interesant, pentru ca si la aC Milan au loc mari schimbari. Formatia din Lombardia isi va schimba din nou patronatul, dupa ce chinezii nu au putut plati toata suma stabilita catre fostul sef al gruparii in rosu si negru, Silvio Berlusconi. La Milano vor veni patroni americani care spera sa readuca echipa italiana in Champions League. Teoretic, AC Milan a fost exlusa din cupele europene, dar asteapta apelul la TAS.


CITESTE SI:

Pentru fanii lui AC Milan, perioada nu este una usoara si nu doar din cauza excluderii din cupele europene. In acest sezon, echipa a obtinut doar un loc 6 in Seria A, mult sub gloria anilor trecuti. Teoretic, pozitia le permite ”dracilor rosii” sa joace in Europea League, dar doar daca TAS le va da dreptate pentru sanctiunile financiare. O alta veste proasta a verii e ca clubul italian i-a pierdut gratis vara aceasta pe Ivan Strinic si Pepe Reina.

Totusi, AC Milan va da piept cu echipele tari ale Europei la International Nations Cup, turneul amical cu nume grele din Europa care joaca in SUA, ajuns anul acesta la editia a sasea. Anul acesta, participa 18 echipe, iar rossonerii joaca in 26 iulie la Pasadena cu Manchester United, formatie pe care Conte o cunoaste bine.

AC Milan are cota de 3.90 la Unibet pentru o victorie. Vezi cele mai bune cote de pariuri pentru meci.

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu