ACS Poli Timisoara-CS U Craiova: Sub semnul echilibrului

acs poli - dan alexaACS Poli Timisoara si CS Universitatea Craiova se intalnesc  astazi, de la ora 18:30, pe stadionul „Dan Paltinisanu” intr-o partida din cadrul etapei a VII-a a Ligii 1. Partida va fi transmisa de DigiSport, DolceSport si Look Tv.

ACS Poli Timisoara

Dan Alexa (antrenor): „Daca nu reusim sa castigam meciul urmator, cu Craiova, punctul de la Targu-Mures nu mai
valoreaza nimic. In mai multe meciuri noi am jucat fotbal adevarat, dar nu am avut sansa”.

Pe locul 12 in clasament, avand doar 4 puncte acumulate,ACS Poli Timisoara va incerca astazi sa obtina cea de-a doua victorie a sezonului, in fata unui adversar care nu se regaseste, CS U Craiova. Dan Alexa mai are mult de muncit ca echipa care o conduce sa se ridice la un nivel ridicat, in ciuda rezultatului muncit de egalitate reusit pe terenul vice-campioanei, ASA Targu Mures. Singura victorie a banatenilor din acest sezon a fost in fata Botosaniului, o alta formatie aflata intr-o forma slaba. In partidele din acest start de sezon, Timisoara a suferit mult la mijlocul echipei, avand mari dificultati la constructie. In acest sens, managerul echipei, Daniel Stanciu a reusit sa il convinga pe Marius Croitoru sa lase pe FC Botosani, si sa se alature echipei de pe Bega.

Echipa probabila:Kirschstein – Belu, Scutaru, Artean, D. Popescu – Sarmov, Melinte, Ov. Popescu – Rufino, Javi Hernández, Goga

CS Universitatea Craiova

Sorin Cartu: „Mergem la Timisoara cu gandul de a castiga. Au un lot bun, nu va fi usor sa obtinem victoria“.

Ca si adversara sa, CS U a castigat o singura partida in  acest sezon, in fata Concordiei Chiajna. Dupa acest meci, a urmat infrangerea in fata Viitorului lui Gheorghe Hagi, dupa o partida foarte slaba facuta de jucatorii olteni, Astfel, cu doar 5 puncte acumulate, Craiova merge la Timisoara doar cu gandul la cele trei puncte, care ar readuce echipa oarecum in grafic, si cu care ar mai sterge din memoria suporterilor, evolutiile sterse din ultima perioada, care ii contesta tot mai mult pe cei doi antrenori ai echipei, Sorin Cartu si Emil Sandoi.
Alexandru Baluta a primit in meciul cu FC Viitorul al 4-lea cartonas galben din acest sezon si va fi suspendat o etapa. Nu au facut deplasarea la Timisoara nici stoperii Carlos Silveira da Graça “Kay”,Apostol Popov si atacantul Costin Curelea, toti accidentati.

Echipa Probabila: Balgradean – Dumitras, Acka, Izvoranu, Vatajelu – Herghelegiu, Zlatinski, Mateiu, Nuno Rocha – Bawab, A. Ivan

Concluzii si pont

Ne asteapta o partida interesanta, in care nicio echipa nu este favorita certa, astfel ca e posibil orice rezultat. Se intalnesc doua dintre cele mai slabe atacuri din campionat. Pana acum ACS Poli Timisoara a marcat de 3 ori, cifra intalnita doar in dreptul celor de la Voluntari, in timp ce craiovenii sunt singurii din Liga 1 fara gol inscris in deplasare.

Pont: sub 2,5 goluri, pauza sau final X

Dorut Surdu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Southampton vs Everton: Mananca “sfintii”, “caramele”?

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu