Southampton vs Everton: Mananca „sfintii”, „caramele”?

Southampton-FC-Green-4-newsMeciul zilei in Premier League, le aduce fata in fata, de la ora 14:45, pe Southampton si Everton. Rivalele de pe St.Mary’s Stadium au debutat cu remize identice in noul sezon. Totusi, daca “sfintii” au terminat 2-2 pe terenul lui Newcastle, “caramelele” au alergat dupa acelasi rezultat, acasa, contra nou-promovatei Watford.

Southampton vs Everton

Rezultate identice, dar evolutii si adversari diferiti pentru cele doua, acum o saptamana. Southampton a avut in fata un Newcastle consolidat si cu planuri mari pentru noul campionat. A iesit un duel superb, in care, pe langa cele 4 reusite, ambele formatii au mai avut cateva sanse importante de a marca.

Acum, „sfintii” vor prima victorie stagionala. Sunt indreptatiti sa spere la un rezultat pozitiv, prin prisma raportului de forte din teren. Everton nu a fortat transferuri importante in vare, preferand sa aleaga cartea omogenitatii unui lot, din pacate, fara rezultate notabile in stagiunea 2014/2015.  Southampton nu s-a zgarcit, semnand cu  Clasie (Feyenoord, £10.5m) Juanmi (Malaga, £5m) Cedric Soares (Sporting Lisbon, ?)  Maarten Stekelenburg (Fulham, împrumut) sau Steven Caulker (imprumut, QPR). „Sfintii” au un lot poate chiar mai puternic decat cel din campionatul anterior si in plus, avantajul unui teren propriu ce le-a adus multe victorii in campionatul trecut.

INFO:

  • In ultima deplsare pe St.Mary’s, Everton a pierdut cu 0-3.  De altfel, „caramelele” n-au mai invins-o acasa pe Southampton, de peste 13 ani!
  • Baines,  Pienaar, Aiden McGeady, Darron Gibsons si Tony Hibbert sunt jucatorii pe care Martinez nu poate conta astazi.
  • Fara Baines, Everton are doar 2 victorii in ultimele 8 partide.

Southampton:
Stekelenburg; Cedric, Fonte, Yoshida, Targett; Davis, Wanyama, Rodriguez,  Tadic, Mane; Pelle

Everton:
Howard; Coleman, Stones, Jagielka, Galloway; McCarthy, Barry, Naismith, Barkley, Cleverley; Lukaku

Concluzii si pont

Southampton are o sansa buna de a bifa primul succes din stagiunea 2015-2016. Everton nu a reusit sa se intareasca suficient in vara, dupa un campionat anterior ratat, iar o alta mare problema a oaspetilor o reprezinta si absentele.

Pont: 1 cu handicap 0 @ 1.30
Pont: Victorie Southamton @ 1.80
De incercat: Ambele marcheaza si gazdele castiga @ ?


 

Super-Halep: Simona, in semifinale la Toronto, dupa a 300-a victorie din palmares, in WTA!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu