Aici ai analizele si ponturile etapei a 11-a din Serie A! Toate meciurile se vad GRATUIT pe net!

serie a

Serie A revine in forta in acest week-end in special pentru iubitorii fotbalului cu cea de-a 11-a etapa. Capul de afis al rundei il va reprezinta supermeciul dintre Juventus si Napoli, care se va disputa sambata, de la ora 21:45. Cagliari si Palermo vor incheia etapa luni, incepand cu ora 22:00. Toate partidele vor putea fi urmarite live si GRATUIT pe platforma video Unibet! 

Pentru cele mai importante meciuri programate in aceasta runda,  redactia noastra iti va pregati analize si ponturi de calitate. Pe masura ce vor fi publicate, in postarea de fata vor fi adaugate linkuri catre fiecare avancronica in parte (Ai aici avancronica si pontul).


Inconstanta formatie a Fiorentinei

Echipa lui Tatarusanu continua sa stagneze in Serie A. Gruparea Viola a dat impresia ca va reveni in forta in campionat dupa succesul rasunator cu Cagliari (5-3), dar lucrurile au stat fix invers. Elevii lui Paolo Sousa s-au facut de ras chiar pe “Artemio Franchi”, in fata “lanternei rosii” a campionatului, Crotone, smulgand o remiza dezamagitoare (1-1). De cealalta parte, Bologna vine dupa un egal muncit pe terenul celor de la Chievo (1-1) si a inregistrat nu mai putin de patru remize in ultimele 5 dispute din campionat. Cu doar o victorie in ultimele 6 meciuri de Serie A, oaspetii se deplaseaza la Bologna pentru a repara impresia lasata dupa semiesecul din etapa precedenta.

unibet tv S 19:00 Bologna – Fiorentina: Cote – 3.20  3.30  2.30Ai aici avancronica si pontul


Se anunta partida mare la Torino!

Fara indoiala, cel mai important meci al etapei cu numarul 11 il reprezinta confruntarea dintre Juventus si Napoli. Revenindu-si dupa doua esecuri consecutive in campionat, “napoletanii” au reintrat in carti in lupta pentru titlu si se afla la doar patru lungimi de primul loc, Juve. De cealalta parte, “Batrana Doamna” a obtinut si ea o victorie convingatoare in fata Sampdoriei (4-1) in runda precedenta si are nevoie de un nou succes sambata seara, pentru a nu da sansa celor de la AS Roma sa ocupe tronul de lider.

unibet tvS  21:45 Juventus – Napoli: Cote – 1.80  3.70  4.50Ai aici avancronica si pontul


Unibet TV

Acum ai posibilitatea de a te uita la fiecare meci in parte, prin intermediul platformei Unibet TV. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:Iti deschizi un cont la Unibet si incepi vizionarea partidei sau partidelor preferate . Ca pachetul sa fie complet, Unibet iti da si un pariu gratuit de 150 ron pe care sa-l investesti dupa bunul plac, pe pronosticurile tale. 


“Diavolii” raman in carti

Dupa victoria de rasunet in fata celor de la Juventus, AC Milan a clacat rusinos marti seara, pe terenul celor de la Genoa, pierzand fara drept de apel (3-0). Cu toate acestea, “rossonerii” se afla inca acolo sus, in ierarhie, ocupand pozitia a 4-a si asteapta pasi gresiti de la contracanditatele la titlu pentru a putea urca pe podium. Pana atunci insa, elevii lui Montella au de infruntat Pescara pe “San Siro”, intr-o partida care pare a fi intr-adevar una facila pentru gazde.

unibet tv D 16:00 AC Milan – Pescara: Cote – 1.40  4.70  8.00Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:


Romanii continua spectacolul

De departe cea mai prolifica echipa din punct de vedere ofensiv in Serie A, AS Roma (26 goluri), are un parcurs excelent si se claseaza pe pozitia secunda in clasament, la doar doua lungimi distanta de liderul Juventus Torino. Nemainvinsa de 7 meciuri in toate competitiile, formatia antrenata de Luciano Spalletti o va infrunta duminica in deplasare pe modesta Empoli, o formatie cu un atac aproape inexistent si care se afla intr-o forma deplorabila.

unibet tv D 16:00 Empoli – AS Roma: Cote – 6.00  4.20  1.55Ai aici avancronica si pontul


Serie A: Top favorite la titlu – Cote Unibet:

italia print


unibet tv D 13:30 Atalanta – Genoa: Cote – 2.30  3.20  3.30Ai aici avancronica si pontul

                               D 16:00 Crotone – Chievo: Cote – 3.55  3.20  2.20 – Ai aici avancronica si pontul

unibet tv D 16:00 Lazio – Sassuolo: Cote – 1.67  3.85  5.25 – Ai aici avancronica si pontul

unibet tvD 21:45 Sampdoria – Inter: Cote – 3.55  3.40  2.10Ai aici avancronica si pontul

unibet tvL 20:00 Udinese – Torino: Cote – 3.10  3.20  2.40Ai aici avancronica si pontul

unibet tvL 22:00 Cagliari – Palermo: Cote – 1.75  3.60  5.00Ai aici avancronica si pontul

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu