Ajutat de portar >> Penalty-ul ciudat prin care costaricanul Bryan Ruiz a izbutit sa inscrie in plasa adversa

27 august 2013, “Pirelli Stadium”, Burton. Formatia locala primea vizita celor de la Fulham in turul doi al Cupei Ligii Angliei, intr-un meci in care nu se anunta nimic altceva decat o victorie lejera a oaspetilor in fata unei grupari net inferioare. Desi, pana la urma, deznodamantul a fost unul firesc, punctul de reper al acestei intalniri a fost cu siguranta unul neasteptat.


Echilibru complet

Fulham a inceput din postura de favorita intalnirea, iar scorul de la pauza avea sa aduca un avantaj minim al londonezilor, gratie reusitei olandezului Adel Taarabt din minutul 35. Lucrurile nu au mers intocmai conform planului pentru elevii lui Martin Jol, care au fost egalati tarziu, in minutul 84, fiind nevoiti sa duca meciul pana in prelungiri. Situatia a devenit intr-adevar dramatica pentru Fulham in momentul in care gazdele au reusit sa intoarca scorul in minutul 101 datorita rezervei Symes. Totusi, o alta rezerva, Hugo Rodallega, a echilibrat situatia in minutul 116, ducand scorul la 2-2 si, implicit, trimitand partida catre loviturile de departajare.


Norocul invingatorului

Loviturile de la 11 metri au decurs normal de ambele tabere, iar la scorul de 2-1 pentru gazde, a venit randul atacantului lui Fulham, Bryan Ruiz, sa inscrie pentru echipa sa. Pregatit sa execute de la punctul cu var, costaricanul a trimis in stanga portarului advers, mingea lovind bara, apoi chiar pe nefericitul Lyness, care a deviat-o in poarta. Un gol mai mult norocos decat ciudat, care se parea ca a avut un efect psihologic important asupra urmatorului executant. Fundasul gazdelor, Phil Edwards, nu a reusit sa-l invinga pe Stockdale, trimitand-o pe Fulham mai departe in turul trei al Cupei Ligii Angliei.


Echipele de start ale meciului Burton – Fulham:

Burton (4-1-4-1): Lyness- Edwards, Sharps, Holness, McCrory- Bell- Dyer, Palmer, Weir, Hussey- Lowe

Fulham (4-4-1-1): Stockdale- Riether, Hangeland, Hughes, Riise- Dejagah- Parker, Karagounis, Taarabt, Ruiz- Bent

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu