Alegerile prezidențiale din România: Analiză și cote

Alegerile prezidențiale din România: Analiză și cote

Alegerile prezidențiale din România se apropie de momentul adevărului. Cu aproape 2 luni înaintea primului tur pentru alegerea președintelui, peisajul politic românesc se pregătește de o bătălie intensă pentru fotoliul de la Cotroceni.

Pe Betano te bucuri în exclusivitate de cote de pariere pe candidatul preferat pentru Alegerile Prezidențiale din noiembrie 2024.

Singura certitudine la acest moment este că vom avea un nou președinte. După ce și-a epuizat limita de 2 mandate prezidențiale, Klaus Iohannis va lăsa locul unui alt om politic să conducă România.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Marile partide și-au anunțat deja candidații în cursa pentru Cotroceni. Pe lângă candidații care reprezintă un partid, și-au anunțat candidatura și o serie de independenți, printre care se evidențiază Mircea Geoană (cotă 2.20), Ana Birchall (cotă 50.00) și Cristian Diaconescu (250.00).

Din partea partidelor politice, așa cum era de așteptat, președinții de partid sunt și cei care intră în cursa prezidențială, după cum urmează: Marcel Ciolacu din partea PSD (cotă 2.45), Nicolae Ciucă (8.00) din partea PNL, Elena Lasconi din partea USR (4.50); George Simion din partea AUR (cotă 12.00) și Diana Șoșoacă din partea S.O.S România (25.00).

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 5 octombrie, așa că în cursa politică mai pot apărea candidați surpriză care pot răsturna calculele celor deja anunțați.

Sondajele de opinie sunt destul de puțin concludente pentru nominalizarea unui favorit. Rezultatele diferă semnificativ în funcție de compania de sondare și partidul care inițiază sondajul.

Ce pare să fie totuși o certitudine este un tur 2 care va decide viitorul președinte. Lupta pentru primele 2 poziții în turul 1, care asigură prezența în “marea finală”, este foarte strânsă, niciun candidat nefiind detașat în fruntea vreunui sondaj.

După o analiză temeinică și bine ancorată în contextul politic românesc, Betano îți oferă șansa să pariezi pe candidatul care crezi că va conduce România pentru următorii 5 ani.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu