Ambitii de Champions League, atac de Liga a 2 a: Steaua, in comparatie cu adversarele la titlu!

Steaua a reusit aseara sa se califice in faza urmatoare a Cupei Romaniei, insa dupa un succes extrem de muncit pe terenul divizionarei B, Universitatea Cluj. A fost 1-0, cu un gol inscris de Tahar in minutul 81.

varela-660x400 steauaSteaua lui Mirel Radoi nu confirma. Dupa succesul din editia trecuta de campionat, atunci cand cu Galca antrenor, Steaua a reusit sa puna mana pe toate cele 3 cupe puse in joc de catre forurile de pe la noi, fanii ros-albastrilor se asteptau ca sin acest sezon noua Steaua, condusa de pe margine de simbolul clubului din blvd.Ghencea, Mirel Radoi la timona, si cu Stanciu, Chipciu si Ad. Popa, capetenii in teren in fata soldatilor Hamroun, Tahar, Tade si Tudorie, sa domine autoritar campionatul romanesc de fotbal, de o asa maniera incat candidatele din sezonul precedent, Astra, ASA sau Petrolul, sa nu poata sa emita pretentii in a castiga vreun trofeu pe plan intern.

Steaua, in comparatie cu adversarele la titlu!

Insa cum vorba „socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”, o gasim pe buzele mai tuturor suporterilor, dar mai ales pariorilor, cand un meci iese, altfel fata de cum il avem noi pe bilet, iata ca aceasta zicala se potriveste de acum si in cazul mult laudatei Steaua, inainte de startul campionatului.

Cu doar 12 goluri marcate in aceste prime 11 etape din sezon, Steaua lui Mirel Radoi are unul din cele mai slabe atacuri, dintre echipele care se bat in acest an pentru titlu, sau cel putin teoretic sunt creditate cu mari sanse pentru cupele europene.  Ca sa reflectam mai bine situatia din clasament a Stelei, va spunem doar ca, CFR Cluj, echipa care anul trecut a scapat de retrogradare, doar printr-o decizie venita din partea TAS-ului chiar spre sfarsitul campionatului, are prin cele 16 goluri marcate, al 3 lea cel mai bun atac din Liga 1, dupa liderul Astra ( 21 de goluri ) si surpriza placuta a acestui sezon, Viitorul Constanta ( 20 de goluri ). Pana si Pandurii Tg.Jiu, echipa care daca in alti ani speria orice adversar din Liga 1, acum chinuindu-se undeva pe la mijlocul clasamentului, are mai multe goluri marcate de campioana. 14, este numarul golurilor marcate de Pandurii, in aceste prime 11 etape.

Ce-i drept, este si faptul ca la capitolul defensiva, Steaua are una din cele mai bune defensive din Liga 1, alaturi de Dinamo si ASA Tg. Mures. Doar 7 goluri a primit Steaua in acest tur de campionat, in comparatie cu ocupantelor locurilor 1 si 2 din campionatul Romaniei, Astra si Viitorul, echipe care au primit impreuna numai putin de 26 de goluri. 16 Astra, 10 Viitorul.astra - steaua

In aceasta penultima etapa din turul sezonului 2015/2016, Steaua are meci acasa cu Voluntari, singura echipa din Liga 1 care nu a castigat vreun meci de la inceputul sezonului. Prin cele 17 goluri primite, Voluntari-ul rapidistilor Pancu, Maftei si Nicolae Grigore, dar si a dinamovistului de pe banca tehnica, Flavius Stoican, are cea mai slaba defensiva din Liga 1, iar atacul Stelei nu cred ca nu va putea sa-si imbunatateasca golaverajul cu aceasta formatie, care pare a fi una din echipele care vor retrograda la finalul sezonului, in Liga a 2 a.

De altfel Steaua a demonstrat, in cateva randuri ca pe National Arena poate face scor cu echipe de genul Voluntari-ului. Nu mai devreme de etapa trecuta, Steaua a facut scor pe National Arena cu o Concordia Chiajna, apatica in multe momente ale partidei. 3 la 0 a fost atunci pentru Steaua, golurile ros-albastrilor fiind marcate de Varela, Stanciu si Chipciu, 3 dintre oamenii cu care sigur, Mirel Radoi va incepe partida contra Voluntari-ului.


1.75 este cota in momentul de fata, pentru minim 3 goluri marcate in meciul de duminica, Steaua – Voluntari, in timp ce o victorie a trupei lui Radoi la zero, primeste valoare de 1.44.

Daca mizam pe faptul ca Steaua, va marca cel putin 3 goluri in partida contra baietilor din Voluntari, cota oferita de bookmakeri pentru acest pariu are o valoare de 2.08


Victoria Stelei cu FC Voluntari, pariul weekendului? Tu ce parere ai?


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu