ANALIZA CM 2018: Clasamentul, programul si cotele meciurilor grupei A

Dupa o pauza de mai bine de patru luni de zile, preliminariile Campionatului Mondial din 2018 isi fac din nou aparitia, anuntand o etapa a cincea incendiara care ar putea lamuri situatia in sanul nationalelor cu sanse medii de calificare, inclusiv cea a Romaniei.


Suedezii au sperante

Intr-o grupa in care favorite clare sunt reprezentativele Frantei, respectiv Olandei, nationala Suediei are inca sanse bune la calificarea de pe pozitia secunda, avand nevoie insa, pe langa un parcurs fara cusur in fata formatiilor din jumatatea inferioara a ierarhiei, si de o multitudine de pasi gresiti ai batavilor. Momentan insa, scandinavii contabilizeaza acelasi numar de puncte precum si “Portocala mecanica” si exista, astfel, sanse mari ca partida directa din Olanda sa stabileasca in mod decisiv ordinea formatiilor in clasament.

CLASAMENT GRUPA A


Trei meciuri, trei favorite clare

Desi startul etapei a 5-a a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018 se va da vineri, 24 martie, toate partidele din grupa A se vor desfasura in ziua de sambata. In aceasta runda, nu vom avea parte de vreun derby in topul ierarhiei, ci mai degraba de trei confruntari care ar trebui sa rezulte in trei succese firesti ale favoritelor. Asadar, incepand cu ora 19:00, Suedia va primi vizita modestei reprezentative a Belarusului, formatie care, in ciuda remizei surprinzatoare din etapa inaugurala in fata Frantei (0-0), a prezentat evolutii lamentabile in restul jocurilor. Cea mai usoara misiune pare o sa aiba nationala “cocosului galic”, care, de la ora 21:45, se va deplasa in Luxemburg pentru confruntare cu “lanterna rosie” a grupei. Tot de la aceeasi ora, Olanda nu va avea un meci facil la Sofia, acolo unde nationala Bulgariei a izbutit sa castige ambele meciuri disputate acasa in aceste preliminarii.

S 19:00 Suedia – Belarus – Cote Unibet: 1.50  4.20  7.50  

S 21:45 Luxemburg – Franta – Cote Unibet: 41.00  16.00  1.04

S 21:45 Bulgaria – Olanda – Cote Unibet: 6.50  4.00  1.55

Cotele Unibet pentru castigatoarea grupei A:

unibet gr. A

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu