ANALIZA CM 2018: Clasamentul, programul si cotele meciurilor grupei H

Dupa o pauza de mai bine de patru luni de zile, preliminariile Campionatului Mondial din 2018 isi fac din nou aparitia, anuntand o etapa a cincea incendiara care ar putea lamuri situatia in sanul nationalelor cu sanse medii de calificare, inclusiv cea a Romaniei.


Testul suprem pentru eleni

Intr-o grupa in care reprezentativa Belgiei domina in mod autoritar ostilitatile, contabilizand si un golaveraj impunator (21-1),  nationalele Greciei si Bosniei duc o lupta crancena pentru pozitia a doua in ierarhie. Daca bosniecii vor intampina una dintre cele mai slabe reprezentative ale acestor preliminarii, cea a Gibraltarului,  grecii vor avea o deplasare infernala la Bruxelles, pe “King Baudouin Stadium”. Toata lumea asteapta o noua demonstratie de forta a “diavolilor rosii”, dar elenii arata mult mai bine fata de preliminariile anilor trecuti. In alta ordine de idei, pana si o remiza la Bruxelles ar fi de aur pentru greci, in conditiile in care principala lor contracandidata, Bosnia & Hertegovina, a capitulat, scor 0-4.

CLASAMENT GRUPA H


Cipru – Estonia, duelul nimanui

Intr-o zi de sambata in care spectacolul fotbalistic se va afla la rang inalt, startul grupei H va fi dat de la ora 19:00 de catre Cipru si Estonia. Pe “Neo GSP Stadium” din Nicosia, se vor infrunta doua nationale mediocre, care si-au obtinut singurele puncte pana acum din succesele cu Gibraltar. Tot de la aceeasi ora, Bosnia va infrunta Gibraltarul in cel mai dezechilibrat joc al acestei runde de preliminarii. Capul de afis de la Bruxelles isi va da startul de la 21:45, intr-un duel care ar putea influenta in mod decisiv ierarhia finala.

S 19:00 Bosnia & Hertegovina – Gibraltar – Cote: 1.01  26.00  101.00

S 19:00 Cipru – Estonia – Cote: 2.00  3.25  4.10

S 21:45 Belgia – Grecia – Cote: 1.30  5.50  11.50


Cotele Unibet pentru castigatoarea grupei H:

unibet gr. H

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu