ANALIZA CM 2018: Clasamentul, programul si cotele meciurilor grupei I

Dupa o pauza de mai bine de patru luni de zile, preliminariile Campionatului Mondial din 2018 isi fac din nou aparitia, anuntand o etapa a cincea incendiara care ar putea lamuri situatia in sanul nationalelor cu sanse medii de calificare, inclusiv cea a Romaniei.


Grupa complicata

Raportandu-ne la turneul final din Franta, din 2016, grupa I poate fi considerata cea mai tare a acestor preliminarii. Acest fapt se datoreaza prezentei a nu mai putin de patru echipe din aceasta ierarhie la turneul final EURO 2016. Astfel, Croatia, Ucraina, Islanda si Turcia, patru reprezentative ce se vor lupta pana in ultima etapa pentru cele doua locuri. Totusi, avand in vedere startul excelent al croatilor, este foarte posibil sa se ajunga la o batalie in trei pentru obtinerea pozitiei secunde la finalul preliminariilor. Desi Turcia a ratat oarecum startul, “semiluna” poate recupera printr-o victorie in fata Finlandei, profitand, bineinteles si de un eventual joc favorabil al rezultatelor. Desi este greu de crezut ca revelatia Islanda se va impedica la Kosovo, Croatia – Ucraina este cu siguranta un duel de urmarit.

CLASAMENT GRUPA I


Meci de foc pentru ucraineni

Vineri seara, exact cand va avea loc debutul oficial al etapei a 5-a al acestor preliminarii, Turcia va primi vizita Finlandei de la ora 19:00. Cateva ore mai tarziu, de la clasicul 21:45, Islanda se va deplasa in Kosovo, pe “Loro-Borici Stadium” pentru a obtine trei puncte vitale in vederea calificarii. Tot de la aceeasi ora, capul de afis al grupei I va avea loc la Zagreb, intr-un meci in care ocupanta pozitiei secunde in ierarhie, Ucraina, are o cota de 7.80 (in crestere) pentru a castiga intalnirea.  Ramane de vazut daca, in urma acestei etape, Islanda va reusi sa revina pe pozitia a doua in grupa, in conditiile in care Ucraina ar putea cadea pe 3 chiar si in cazul unei remize pe “Stadion Maksimir”.

V 19:00 Turcia – Finlanda – Cote: 1.45  4.40  7.65

V 21:45 Croatia – Ucraina – Cote: 1.50  3.95  7.80

V 21:45 Kosovo – Islanda – Cote: 9.75  6.00  1.28


Cotele Unibet pentru castigatoarea grupei I:

unibet gr. I

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu