ANALIZA PARIURI1X2.RO: Cine va lua titlul in Liga 1? Viitorul sta la mana rezultatelor proprii, pentru FCSB urmeaza deplasarea la Astra!

In urma victoriei pe care Dinamo Bucuresti a inregistrat-o impotriva FCSB-ului in „Eternul Derby”, lupta pentru Liga 1 este mai apriga ca niciodata. Cele doua mari rivale, alaturi de echipe lui Gheroghe Hagi, se vor lupta in ultimele 2 runde ale sezonului pentru castigarea competitiei.


Clasament Liga 1

sfasf

FCSB si Viitorul sunt la egalitate pe locul 1. Totusi, trupa lui Hagi este cea care ocupa in realitate prima pozitie, datorita rezultatelor din meciurile directe cu FCSB (3-1 pe propria arena si 1-1 la Bucuresti). De asemenea, gratie victoriei din „Eternul Derby”, Dinamo Bucuresti a intrat si ea in ecuatia castigarii campionatului, aceasta fiind la doar 2 lungimi in urma primelor 2 clasate.

Programul ultimelor doua etape din Liga 1

FCSB: Astra (deplasare), Craiova (acasa);

Viitorul: Craiova (deplasare), CFR Cluj (acasa);

Dinamo Bucuresti: CFR Cluj (deplasare), Astra Giurgiu (acasa).

Cotele Netbet pentru inclesarile din runda cu numarul 9

S 21:15 CFR – Dinamo 2.60  3.10  2.80
D 21:15 Craiova – Viitorul  3.95  3.30  2.00
L 20:30 Astra – FCSB   2.80  3.35  2.50

biubhy


Deschide-ti acum un cont la NetBet – te asteapta un pachet-Bonus de Bun Venit in valoare 1500 lei gratuiti pentru pariurile tale.


Analiza candidatelor la titlu
FC Viitorul

Echipa din Constanta mai are de jucat in ultimele etape in deplasare cu Craiova si in fata propriilor supoteri cu CFR. Rezultatele inregistrate de formatia lui Gheorghe Hagi din ultima perioada ne trimit cu gandul la presiunea extrem de mare si lipsa de experienta a jucatorilor, ce se afla in fata unei performante istorice. Astfel, exista sanse considerabile ca Viitorul sa nu obtina toate punctele puse in joc cu Craiova si cu CFR.

FCSB

Duelul din runda cu numarul 9 cu Astra Giurgiu reprezinta un adevarat meci de „totul sau nimic”. Deseori antrenorul campioanei in exercitiu a mentionat faptul ca va face tot ceea ce ii sta in putinta pentru ca FCSB sa nu castige titlu si ca aceasta se va incurca la Giurgiu. De altfel, o buna parte a presei a si pus in discutie modul in care Astra si-a aparat sansele cu Viitorul, partida in care giurgiuvenii nu au parut a forta la maximum pentru bifarea unui rezultat pozitiv.    Totusi, de luat in calcul sunt si speculatiile referitoare lui Sumudica pe banca „ros-albastrilor”.

Dinamo Bucuresti

 „Cainii rosii” au intrat in calculele pentru tilu gratie victoriei impotriva FCSB-ului. In ultimele 2 etape, echipa lui Contra le va intalni pe CFR Cluj in deplasare si Astra, acasa. Dinamovist convins si declarat, Vasile Miriuta poate fi un arbitru important in lupta pentru castigarea campionatului. In aceeasi masura, insa, banii care se investesc la CFR din acest sezon si mai ales cei care vor veni din vara, impun performanta. Cert este faptul ca in afara propriilor rezultate, obligatoriu victorii in etapele de final ale stagiunii, Dinamo asteapta si pasii gresiti ai rivalelor.

Cotele pentru castigarea titlului in Liga 1

Pentru prima oara in acest campionta, insa doar cu 2 runde inainte de finis, Viitorul a devenit principala favorita la titlu. FCSB are o cotatie aproape egala cu cea oferita echipei lui Hagi. Dinamo vine a treia, dar bookamerii considera ca un titul cucerit de ”caini”, pe ultima suta de metri, ar reprezenta mai degraba o mare surpriza.

Cotele oferite pentru castigarea titlului. Afla cum poti miza complet gratuit!

Bookmakerul online Netbet ofera un bonus de pana la 1500 RON complet gratuit jucatorilor noi. Poti miza bonusul pe orice cota doresti tu si indiferent de rezultatul ce se inregistreaza in teren in partida aleasa de tine nu ai cum sa nu incepi cu dreptul, indiferent de rezultatul din teren!

sdadas


La randul ei, Unibet iti ofera, pentru un “start lansat” in aventura ta nu mai putin de 50 RON in momentul in care pariezi pentru prima data de pe un mobil. Totul este extrem de simplu si ceea ce trebuie sa faci este doar sa te loghezi pe contul tau Unibet de pe telefonul mobil si sa mizezi pe orice iti doresti tu si in cazul in care pariul este pierzator atunci cand evenimentul va fi incheiat vei primi 50 RON in cont!

sd


 


Scenariu de thriller: egalitate in 3!

Pentru ca finalul sa prinda accente de thriller, exista sansa sa avem o egalitate in 3 la finele ultimei etape! FCSB, Viitorul si Dinamo Bucuresti pot incheia stagiunea cu 42 de puncte, daca FCSB si Viitorul obtin cate un succes si o remiza in ultimele 2 runde, iar Dinamo inregistreaza victorii. In acest caz, conform regulamentului, se va face un clasament exclusiv intre cele 3 rivale, pe baza directelor din play-off. Invingatoare ar iesi Dinamo, care a cumulta 7 puncte contra primelor clasate din acest momemnt. Viitorul ar avea 5 punte, iar FCSB doar 4.


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu