Analizam partide din Austria si Croatia

nk_dinamo_zagreb_94_by_nkdz1911-d41yd64Pe langa Premier League, Supercupa Italiei sau Ligue 1, Pariuri1x2.ro a luat in vizor si partide din campionatele din Austria si Croatia, meciurile campioanelor Red Bull Salzburg respectiv Dinamo Zagreb fiind cele ce vor urma sa fie analizate.

 

Admira-Red Bull Salzburg (ora 19:30)

Salzburg vine dupa o eliminare dramatica din turul III al Ligii Campionilor, dupa ce in tur reusise sa o invinga cu 2-0 pe teren propriu pe campioana Suediei, Malmo, in retur suedezii au intors scorul, reusind sa invinga cu 3-0. Nici in campionat lucrurile nu sunt prea „roz”, dupa doua etape echipa lui Peter Zeidler nu a reusit sa obtina niciun punct, infuriindu-i pe fani, dar mai ales pe cei din conducerea clubului, locul tehnicianului german pe banca echipei fiind in pericol. Admira a inceput acest sezon cu un egal pe terenul celor de la Sturm Graz, dupa care au reusit sa obtina o victorie impotriva echipei Mattersburg. Mare parte din rezultatele oaspetilor se datoreaza si absentei lui Jonathan Soriano, jucator ce a carat echipa in spate in ultimele sezoane prin golurile sale, nu a reusit sa isi puna amprenta in cel mai important meci al acestui inceput de sezon, o accidentare fiind cea care l-a tinut departe de gazon. Ultimele 6 confruntari directe au fost castigate de Salzburg, unde au reusit sa inscrie de 22 de ori, ceea ce inseamna ca putem asista si de aceasta data la un meci cu goluri multe. Asadar, cum Salzburg a fost eliminata din Liga Campionilor, se poate concentra acum pe campionat, acolo unde sunt nevoiti sa castige pentru a regla situatia, de aceea pontul nostru pentru acest meci este „2 solist”, iar ca pont secundar „over 2.5 goluri” este un pont la fel de bun, mai ales ca in ultimele confruntari 10 directe s-au marcat 36 de goluri, o medie de 3.6 pe meci.

Dinamo Zagreb-Rijeka (ora 22:00)

Derby-ul etern, asa cum a fost numit de fani, este cel mai important meci al sezonului in Croatia, Dinamo Zagreb si Rijeka fiind „actorii principali”, cele doua echipe fiind cu o clasa peste celelalte formatii din cadrul competitiei, fiind si echipele care vand cel mai bine in strainatate. Rivalitatea dintre cele doua se datoreaza faptului ca la jumatatea anilor ’80, Dinamo incepuse sa transfere cei mai buni jucatori ai rivalei, lucru ce i-a suparat pe fani, mai ales ca in perioada 1964-1994 Rijeka reusise sa termine neinfranta 23 de meciuri consecutive pe teren propriu in confruntarile directe. Dinamo Zagreb vine cu un plus de moral inaintea acestui meci, dupa ce au reusit sa treaca de Molde, in urma unui meci nebun cu 6 goluri, cu doua penalty-uri ratate, croatii fiind egalati dupa ce au avut un avantaj de 3 goluri. De partea cealalta, Rijeka a suferit o eliminare in urma confruntarii cu Aberdeen, 5-2 la general. In confruntarile directe, rar s-a intamplat ca spectacolul si golurile sa lipseasca, de cele mai multe ori, Dinamo Zagreb fiind cea cu castig de cauza. In meciurile pe teren propriu, campioana nu a mai simtit gustul infrangerii de 21 de partide, iar in duelurile cu Rijeka pe Maksimir, stadionul pe care se joaca si meciul de azi, echipa din capitala a fost invinsa doar de 3 ori in ultimele 27 de confruntari. In toata istoria lor, cele doua s-au intalnit de 139 de ori, 75 dintre partide fiind castigate de Dinamo Zagreb, iar 34 de Rijeka, unde s-au inscris nu mai putin de 382 de goluri. In urma analizei facute, pariul ales de noi pentru aceasta partida este „ambele marcheaza”.

Juventus-Lazio Roma: Supercupa Italiei!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu