Andrea Belotti, noua senzatie in topul clasamentului golgheterilor din Serie A! Cifrele pustiului-minune al lui Torino ce surclaseaza nume precum Dzeko, Icardi sau Higuain

Au mai ramas doar cinci etape pana la finalul sezonului din Serie A si, in mod paradoxal sau nu, golgheterul primei ligi italiene de fotbal ar putea fi dat de catre formatia ocupanta a pozitiei a 9-a in clasament, FC Torino. Desi tehnicianul Sinisa Mihajlovic nu a putut spera la mai multe din pricina unei defensive care a lasat de dorit, pe parcursul intregului sezon, asul din maneca sa a purtat un singur nume: Andrea Belotti.


“Slefuit” in Sicilia

In varsta de 23 de ani, atacantul ce evolueaza actualmente pentru FC Torino a debutat in fotbalul mare la Palermo, grupare pentru care a evoluat timp de doua sezoane, in perioada 2013-2015. Desi nu a atras atentia in mod special, Andrea a reusit sa inscrie de 16 ori in 62 de aparitii in tricoul sicilienilor, fapt ce i-a determinat pe cei de la Torino sa-l transfere definitiv in vara lui 2015 in schimbul sumei de 8,4 milioane de euro.

30 de milioane de euro este cota de piata actuala a lui Andrea Belotti, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


Citeste si:

A “explodat” in aceasta stagiune

Primul sezon al tanarului atacant in tricoul “maronilor” s-a desfasurat conform asteptarilor, acesta reusind sa puncteze de 12 ori in Serie A in 35 de partide. Punctul culminant al carierei lui Belotti a venit sub comanda lui Sinisa Mihajlovic, Andrea izbutind sa inscrie in etapa inaugurala a acestei stagiuni, pe “San Siro”, intr-un 2-3. Sapte zile mai tarziu, pe “Olimpico” din Torino, diamantul lui Mihajlovic a reusit un hat-trick in victoria convingatoare in fata Bolognei (5-1), prefigurand un sezon urias.

1.89 este cota oferita de Unibet pentru ca Andrea Belotti sa inscrie cel putin o data in partida din week-end, cu Sampdoria;

Punctand aproape etapa de etapa, Belotti contabilizeaza o medie senzationala de aproximativ un gol pe meci, depasindu-l la acest capitol inclusiv pe atacantul Romei, Edin Dzeko.  Acum, cu cinci runde inainte de finalul campionatului, Andrea duce o lupta dura pentru sefia clasamentului golgheterilor, aflandu-se la egalitate de goluri cu Dzeko, insa cu doar o reusita peste starul Interului, Mauro Icardi (24).

3.25 este cota oferita de Unibet pentru ca Andrea Belotti sa fie numit castigatorul titlului de golgheter in Serie A la finalul acestui sezon.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu