Final de saptamana incendiar in Europa! TOP 8 derby-uri pe care nu ai voie sa le ratezi!

Marile campionate ale Europei ne pregatesc o serie de partide de cinci stele in acest sfarsit de saptamana. Astfel, daca in cadrul zilelor lucratoare avem parte de alte dueluri de gala precum PSG – Monaco, Bayern – Dortmund sau Manchester City – Manchester United care ne pregatesc pentru derby-urile din week-end.


Din nou, “Old Firm”

Unicul derby al campionatului Scotiei prinde din nou viata dupa o pauza de doar 6 zile. Celtic si Rangers s-au infruntat duminica trecuta, in cadrul semifinalelor Cupei Scotiei, iar campioana a avut castig de cauza. Celtic Glasgow s-a impus cu scorul de 2-0, demonstrandu-si inca o data superioritatea fata rivala de moarte din oras. In cadrul duelului de sambata, de pe “Ibrox Stadium”, datele problemei se schimba , insa. La primul meci oficial in Premiership dupa incheierea sezonului regulat, presiunea sta pe umerii celor de la Rangers, care au nevoie de un parcurs perfect in play-off pentru a surclasa gruparea de pe pozitia secunda in ierarhie, Aberdeen. Astfel, in cadrul acestui joc, ne putem astepta la goluri de ambele parti, la o cota excelenta de 1.76.

derby S 14:00 Rangers – Celtic – Cote: 4.60  3.95  1.68Ai aici avancronica si pontul


“Derbi barceloní”

FC Barcelona continua cursa nebuna pentru un titlu glorios in La Liga in fata Realului din Madrid, insa va avea parte de o opozitie pe masura sambata seara, pe “RCDE Stadium”. Marea rivala din oras, Espanyol, va incerca sa tina piept gruparii blaugrana, avand, de asemenea, un scop extrem de important in acest final de sezon.  Formatia antrenata de catre binecunoscutul Quique Sanchez Flores are sanse la ocuparea ultimului loc de Europa, ocupat actualmente de Athletic Bilbao. Chiar si asa, sperantele celor de la Espanyol sunt minime, astfel ca putem anticipa goluri in ambele reprize din partea Barcelonei, la o cota de 1.68.

derbyS 21:45 Espanyol – FC Barcelona – Cote: 11.00  6.75  1.22 Ai aici avancronica si pontul


Miza uriasa pe “Goodison Park”

Desi a aratat bine in precedentele meciuri, invingandu-le cu acelasi scor  (4-2) pe Tottenham, respectiv Southampton, liderul Chelsea Londra va avea parte de o deplasare infernala pe “Goodison Park”, in fata uneia dintre cele mai in forma echipe din Premier League: Everton. Calauzite de catre golgheterul seriei, Romelu Lukaku (24 goluri), “caramelele” au avut mai mereu castig de cauza in fata “albastrilor” pe propriul teren.  Practic, Chelsea s-a impus in timpul regulamentar in doar doua dintre precedentele 11 meciuri disputate pe “Goodison Park”. Totusi, avand in vedere presiunea de pe umerii elevilor lui Conte, dar si apetitul ofensiv al acestora, putem opta pentru scenariul marcarii a minim doua goluri in meci de catre londonezi, la o cota de 1.96.

D 16:05 Everton – Chelsea – Cote: 3.65  3.60  2.05 Ai aici avancronica si pontul


Orgolii mari in inima Londrei

O alta partida ce nu trebuie ratata va avea loc duminica dupa-amiaza, pe “White Hart Lane”. Tottenham va da piept cu rivala din oras, Arsenal, in incercarea de a recupera handicapul fata de Chelsea pana la finalul sezonului. Totusi, avand in vedere forma slaba a “tunarilor” sub comanda vesnicului Arsene Wenger, credem ca gazdele se vor impune, iar cota arata excelent: 1.95

D 18:30 Tottenham – Arsenal – Cote: 1.95  3.75  3.80Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:

Miza mica, orgolii uriase

Desi imprejurarile nu indica o presiune aparte pentru cele doua rivale, “Derby della Capitale” a fost, este si va fi tot timpul un meci special. Totusi, acest derby ar fi un prilej excelent pentru elevii lui Spalletti de a-si lua revansa in fata marii rivale in urma eliminarii recente din cadrul semifinalele Cupei Italiei.  Astfel, ne putem astepta ca ambele formatii sa inscrie pe “Olimpico”, la o cota de 1.48.

derbyD 13:30 AS Roma – Lazio – Cote: 1.84  3.75  4.10Ai aici avancronica si pontul


Spectacol total pe “Giuseppe Meazza”

Inter Milano a avut onoarea de a fi una dintre protagonistele meciului sezonului in Serie A, etapa trecuta, in thriller-ul de pe “Artemio Franchi”. Fiorentina lui Tatarusanu s-a impus cu un neverosimil 5-4, oferind un spectacol de zile mari, spre deliciul spectatorilor. De partea cealalta, Napoli a clacat decisiv in lupta de urmarire a Romei, inregistrand doar o remiza pe terenul modestei Sassuolo (2-2). Aflati momentan la patru lungimi distanta fata de AS Roma, “azzurii” au sanse mari de a incheia acest sezon pe pozitia actuala (3). Chiar si asa ne putem astepta la un nou duel spectaculos, iar pariul clasic “GG 3+” are sanse excelente de reusita, la o cota de 1.75.

derbyD 21:45 Inter – Napoli – Cote:  3.10  3.55  2.23Ai aici avancronica si pontul


Derby-ul Moscovei

Principalul derby al Moscovei a fost si va ramane cel dintre TSKA si Spartak. Despartite in clasament de zece puncte, cele doua rivale ar putea duce o lupta dura pentru castigarea titlului in Rusia, in conditiile in care TSKA are si un meci in minus. Practic, doar scenariul victoriei gazdelor poate dinamita lupta la titlu in “Premier League”, rezultat de pe urma caruia ar avea de castigat si trupa lui Mircea Lucescu, Zenit Sankt Petersburg. Daca gandim insa din perspectiva obiectivului ocuparii ultimului loc de Champions League (2), convenabila pentru Il Luce ar fi o victorie a oaspetilor.

derbyD 17:00 CSKA Moscova  – Spartak Moscova – Cote: 2.55  3.44  2.82 


Unicul Derby poate relansa campionatul

Dinamo – FCSB este, foarte probabil, cel mai asteptat meci al acestei etape de play-off in Liga 1. In urma remizei inregistrate in urma cu cateva zile de catre “ros-albastrii” in fata Viitorului (1-1), lupta pentru titlu ramane deschisa in Romania, iar un eventual succes al “cainilor” nu numai ca i-ar apropia la doua puncte de marea rivala, dar, in cazul unei victorii a trupei lui Hagi in fata Astrei, am putea avea un alt lider la finalul acestei runde. Astfel, o evolutie solida a dinamovistilor, care le-ar aduce cel putin o remiza, are o cota de 1.56 la Unibet.

L 20:30 Dinamo – FCSB – Cote: 3.00  3.25  2.32Ai aici avancronica si pontul

 

VIDEO UPZ: DEERBY-URILE WEEKENDULUI IN 10 PONTURI!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu