Anglia, pregatita sa-si parafeze sambata calificarea la Euro! Austria, pe urmele „leilor”!

Calcule se pot face o multime inaintea etapei din preliminariile pentru Euro, programata in aceasta saptamana.

Avem o serie de reprezentative care, profitand si de noul format al turneului final (la care direct se califica primele doua clasate din fiecare serie)  sunt pregatite sa bifeze rezultatele ce le pot apropia si mai mult de intrecerea gazduita anul viitor de Franta. Din fericire, printre acestea se numara si nationala noastra.

Avem insa si nationale care isi pot parafa accederea la turneul final, chiar din aceasta saptamana. Primele pe lista, raportat la parcursul de pana acum, rezultatele directe cu urmaritoarele si programul etapei ce urmeaza, sunt Anglia si Austria.

Anglia, calificata inca de sambata, in proportie de 99,99%!

Lidera a grupei F, reprezentativa antrenata de Roy Hodgson are victorii pe linie in cele 6 meciuri disputate pana in prezent! Un total de 18 puncte, cu 6 in plus fata de a doua clasata, Elvetia, dar mai important, cu 9 peste Slovenia, ocupanta pozitiei ce duce la baraj.

In etapa a 7-a, Anglia are de indeplinit doar o simpla formalitate in San Marino, un succes ce o va duce la 21 de puncte. In aceste conditii, nu mai poate rata calificarea indiferent de rezultatul Sloveniei, in Elvetia. A treia clasata a pierdut dubla cu Rooney si compania (2-3, 1-3) si chiar daca o va egala la puncte, nu o mai poate depasi pe Anglia in ierarhie. Mai mult, daca Slovenia castiga la Basel,  reprezentativa „three lions” ramane practic fara adversar si in batalia pentru prima pozitie.

Clasamentul grupei E:
Anglia 18 puncte, Elvetia 12 puncte, Slovenia 9 puncte.

Meciurile programate sambata, in etapa a 7 -a:
ora 19:00 San Marino – Anglia
ora 21:00 Elvetia – Slovenia

Austria, sanse imense!

Austriecii sunt intr-o postura asemanatoare cu cea a Angliei, insa stau si la mana unui rezultat. Pe locul 1 al grupei G, nationala lui Harnik, Prodl, Alaba si Arnautovic este la 8 puncte distanta de Rusia, ocupanta pozitiei a 3-a, pe care a si invins-o in ambele meciuri ale campaniei.

Cu putin noroc, la fel ca si englezii, austriecii fac pasul decisiv catre Euro 2016, inca de sambata. Au nevoie de cele 3 puncte ale meciului de acasa cu Moldova, un succes logic,  dar astepata si un rezultat negativ al rusilor, egal sau infrangere, in confruntarea de acasa cu Suedia, un adevarat derby al grupei.

Clasamentul grupei G:
Austria 16 puncte, Suedia 12 puncte, Rusia 8 puncte

Meciurile programate sambata, in etapa a 7 -a:
ora 19:00 Rusia – Suedia
ora 21:45 Austria – Moldova


Euro-scenarii: Vezi cum ne putem califica inca de luni la turneul final din Franta!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu