Euro-scenarii: Vezi cum ne putem califica inca de luni la turneul final din Franta!

Desi suna parca prea bine, sunt sanse ca Romania sa se califice la Euro 2016, chiar dupa etapele 7 si 8 ale campaniei, adica dupa partidele cu Ungaria si Grecia. Cum probabil va dati seama, calculele s-ar simplifica enorm, daca elevii lui Iordanescu s-ar impune in meciurile programate vineri si luni, la Budapesta, respectiv Bucuresti.

Clsamentul actual: Romania 14 puncte, Irlanda de Nord 13 puncte, Ungaria 11 puncte.

Varianta celor 2 victorii

Daca am castiga cele doua partide, indiferent de rezultatele inregistrate in continuare de Ungaria, Romania n-ar mai putea rata una din primele doua pozitii. Acesta chiar daca maghiarii s-ar impune luni, la Belfast, in partida cu Irlanda de Nord. Romania ar ajunge la 20 de puncte acumulate, Ungaria la 14, insa cu un bilant negativ in directele cu „tricolorii”: egal si infrangere. Rezultatele directe reprezinta primul criteriu de departajare, in cazul egalitatii la puncte.

Clasamentul cu 2 victorii ale Romaniei, succes al Ungariei in Irlanda de Nord si victorie a britanicilor in Feroe: Romania 20 de puncte (calificata), Irlanda de Nord 16 puncte, Ungaria 14 puncte. 

Calificati si cu 4 puncte

Daca s-ar cuceri 4 puncte, 3 la Budapesta si unul cu Grecia, am avea calificarea adjudecata, daca Ungaria nu s-ar intoarce invingatoare din Irlanda de Nord. Diferenta fata de vecinii de la vest ar fi de tot de 6 puncte, in cazul unei egal la Belfast sau de 7, cu un succes al britanicilor. In acest ultim scenariu, Romania s-ar califica, dar ar pierde pentru moment primul loc al ierarhiei, depasita fiind de Irlanda de Nord, care ar ajunge la 19 puncte (primele 3 castigate in Insulele Feroe).

Clasamentul cu victorie a Romaniei in Ungaria si egal cu Grecia, egal in Irlanda de Nord – Ungaria si victorie a britanicilor in Feroe: Romania 18 puncte (calificata), Irlanda de Nord 17 puncte, Ungaria 12 puncte

Tot cu 4 puncte, insa doar unul bifat la Budapesta, situatia ar fi de asemenea favorabila Romaniei, care ar aduna 18 puncte. Totusi, in acest caz, cu o victorie in Irlanda de Nord, Ungaria ar putea mentine actuala diferenta de doar 3 puncte. Ar avea insa avantaj in directele cu Romania, doar daca meciul de la Budapesta s-ar incheia nedecis, insa si fara gol marcat.
De asemenea, nord-irlandezii ar fi in continuare in cursa, poate chiar cu 16 puncte, 3 contabilizate vineri, in Feroe. Daca ar pierde puncte in fief-ul insularilor, Irlanda de Nord n-ar iesi complet din cursa, insa si-ar compromite serios sansele.

Clasamentul cu egal al Romaniei in Ungaria si victorie cu Grecia, victorie a Ungariei la Belfast si remiza in Ins. Feroe – Irlanda de Nord: Romania 18 puncte, Ungaria 15 puncte, Irlanda de Nord 14 puncte

Castigam si grupa??

Avem si o varianta prin care ne putem califica la Euro 2016, inca de luni, chiar de pe prima pozitie a grupei. In acest caz insa, pe langa cele 6 puncte castigate in jocurile cu Ungaria si Grecia, mizam si pe derapaje ale britanicilor, in Feroe si pe teren propriu cu Ungaria. Mai exact, in etapele 7 si 8 ale preliminariilor, nord-irlandezii, care au pierdut deja batalia „directelor” cu Romania, ar mai trebui sa castige maxim un punct. Trupa lui O’Neill ar atinge astfel doar borna de 14 puncte, spre diferenta de „tricolori”, calificati de pe locul 1 cu 20 de puncte acumulate. Favorita la locul secund ar deveni astfel Ungaria.


Sondaj: Cate puncte scoatem din dubla cu Ungaria si Grecia?


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu