APOEL – Midtjylland, asaltul „lupilor”.

APOEL-web-67ms5bihfgoap9egrowol110iyt2b0fv30hrcyro67u

Duel tare intre APOEL si Midtjylland, de la ora 20:00, mansa retur din turul III preliminar UCL. O atmosfera incendiara se anunta pe GSP Stadium, un meci ce se joaca cu casa inchisa. In tur a fost 2-1 pentru APOEL.

 

sursa foto:cyprus-mail.com

 

 

APOEL

Cipriotii au dispus turul anterior de Vardar Skopje dupa 0-0 acasa, a urmat un 1-1 cu probleme in Macedonia, astfel ca acestia s-au deplasat in Danemarca saptamana trecuta, de unde s-au intors victoriosi, 2-1 impotriva celor de la Midtjylland. Domingos Palencia, antrenorul portughez in varsta de 46 de ani, a folosit o echipa experimentata , probabil cu cea mai ridica medie de varsta dintre toate calificatele in aceasta faza a competitiei, 30 de ani. Obisnuiti cu prezenta in grupele UCL, APOEL a atins in sezonul 2011/2012 cea mai mare performanta pentru fotbalul din Cipru, sferturile de finala ale prestigioasei competitii. Gazdele nu au castigat in ultimele patru dispute de pe GSP Stadium in UCL si au marcat un singur gol. Cotati la aproximativ 12,5 milioane de euro, cei mai valorosi jucatori ai echipei sunt noile achizitii: mijlocasul ofensiv de origine bosniaca Semir Stilic si atacantul Luis Leal, ambii cotati la 1,05 mil euro.Fundasii,  Antoniades si Guilherme sunt in continuare incerti, dupa ce acestia nu au evoluat nici in partida tur, in timp ce spaniolul Inaki Astiz s-a recuperat dupa accidentarea suferita saptamana trecuta.

Echipa probabila(4-4-1-1): Waterman – Sergio – Astiz – Carlao – Alexandrou –  Vincius – Makrides – Morais – Soteriou – De Vincenti  – Leal

 

Midtjylland

Mergem in Cipru sa castigam,avem nevoie de putin ajutor divin pentru a o face.Am fost dezamagit dupa rezultat de martea trecuta, dar revazand caseta, am convingerea ca putem face asta” , a spus antrenorul oaspetilor, Jess Thorup.

Inceput bun de campionat pentru danezi, 3 victorii din tot atatea posibile, au eliminat in turul precedent micuta echipa, Lincoln, campioana Gibraltarului, cu 3-0 la general. Din cate se anunta, diferente mari de temperatura intre cele doua tari, daca in Danemarca au fost aproximativ 15 grade la ora jocului, in aceasta seara se anunta nu mai putin de 40 de grade, ceea ce ar putea fi determinant pentru danezi. Acestia l-au pierdut pentru acest meci si pe mijlocasul central Petter Andersson, accidentat inaintea partidei din campionat,fiind si singura absenta a oaspetilor.  Infrangerea din tur ii obliga pe elevii lui Thorup sa iasa la joc, acestia putand beneficia in ofensiva si de aportul unuia dintre cei mai talentati juniori danezi, Pione Sisto, care este si cel mai bine cotat jucator al lor, cu 1,4 milioane de euro. Intreaga echipa are o cotatie de aproximativ 13 milioane de euro.

Echipa probabila(4-2-3-1): Dahlin – Romer  – Hansen – Sviatchenko – Lauridsen – Sparv – Sisto – Poulsen – Royer – Olsson – Pusic

Ce putem paria?

Avand in vedere ca oaspetii au inceput campionatul lansat cu trei victorii din tot atatea posibile si singura infrangere din primele cinci partide oficiale a fost chiar turul cu APOEL, de data aceasta se schimba datele problemei, orice greseala a uneia sau alteia poate sa echivaleze cu pierderea calificarii, de aceea cred ca APOEL va incerca sa preia initiativa jocului, sa marcheze repede pentru a pune presiune pe oaspeti. De cealalta parte, danezii  sunt nevoiti sa iasa la joc, acesti trebuie sa marcheze de cel putin doua ori pentru a se califica, iar cu trecerea timpului  se vor precipita, spatiile libere vor aparea mult mai des.

PONT: Ambele echipe sa marcheze, cota 2,00

(Saulea Iulian)

 

 

Partizan – Steaua: Totul despre duelul de miercuri seara

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu