Arpad Paszkany îi linişteşte pe clujeni:”S-au plătit salariile pe septembrie şi octombrie! Nu există faliment la CFR”

641388-600549-430141-paszkanyArpad Paszkany a declarat că s-au făcut plăţi către jucători, iar clubul CFR Cluj nu are cum să intre în faliment.

„Eu cred că 6 luni e o chestiune exagerată. S-ar putea să fie unii jucători care au fost daţi afară din lotul mare şi care să nu fi fost plătiţi de 6 luni. Ei au  posibilitatea să îşi ceară drepturile la către Comisiile Federaţiei şi vor fi plătiţi.  Zilele acestea am vorbit cu preşedintele Iuliu Mureşan şi i-am dat unui fost portar de-al nostru, Mincă, 55.000 de euro.

Din cîte ştiu eu şi în luna octombrie s-au făcut plăţi. Şi în luna septembrie au primit bani. Nu este posibil ca cineva să nu fie plătit de 6 luni.

Capitalul social al lui CFR este undeva la 25 de milioane de euro, valoarea lotului este este de 18 milioane de euro şi este şi un stadion cu o valoare de 28 de milioane de euro. Datoriile sînt de aproximativ 3 milioane de euro. Dacă facem o socoteală, noţiunea de faliment nu există”, a declarat Arpad Paszkany pentru site-ul stiridecluj.ro.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu