Arsenal intra in ”luna neagra” »» O statistica incredibila a rezultatelor contabilizate de „tunari” in noiembrie!

Pentru gruparea londoneza urmeaza o luna dificila. Pe de o parte vorbim de meciurile programate, Arsenal intalnindu-le in noiembrie pe Tottenham si Man. United, in campionat, PSG, in Liga Campionilor si Southampton in Cupa Ligii. Nu este insa singurul motiv de ingrijorare pentru fanii gruparii de pe Emirates. Inexplicabil, Arsenal sufera de sezoane bune in aceasta penultima luna din calendar, in care bifeaza constant cele mai slabe rezultateale anului.

De la 2.14, la 1.59

Statisticienii englezi au realizat bilantul defalcat pe luni al rezultatelor contabilizate de Arsenal in Premier League incepand cu 1996, anul in care echipa a fost preluata de Arsene Wenger. Intr-un total de 78 de meciuri jucate in luna noiembrie, Arsenal a reusit sa castige in medie doar 1.59 puncte/partida. Spre comparatie, in lunile precedente, septembrie si octombrie, media de puncte a „tunarilor” a fost de 2.14, respectiv 2.15, pentru ca in luna martie aceasta sa urce la 2.18.

ldg

Deschide-ti acum un cont la Sportingbet – Te asteapta un BONUS de 200 ron!

In stagiunea 2016/2017, dupa un start greoi, Arsenal si-a intrat in ritm. In august a castigat in medie 1.3 puncte/partida, dar in septembrie formatia a reusit victorii pe linie in campionat. Nici octombrie nu a fost rea, media de puncte ridicandu-se la 2.5 pe meci. Dupa 10 runde, Arsenal ocupa locul 2 in Premier League, cu 23 de puncte, la egalitate cu Manchester City si cu Liverpool.

Leaga derby-urile

Arsenal poate face un prim pas important spre demontarea statisticii defavorabile, chiar la finele saptamanii in curs. In derby-ul etapei cu numarul 11 din Premier League, Arsenal primeste vizita unei mari rivale londoneze, Tottenham. Trupa lui Wenger este favorita a partidei,  cu o cota de 1.95 oferita de Sportingbet.

tth

Dupa pauza prilejuita de meciurile echipelor nationale in preliminariile CM 2018, Arsenal va fi angrenata intr-o alt ”clasic” al fotbalului englez. Sanchez, Ozil si compania joaca pe 19 noiembrie, cu doar 4 zile inaintea returului cu PSG din Liga Campionilor, pe terenul lui Manchester United. La Sportingbet se poate miza inca de acum pe victoria oapsetilor. Cota este 2.65!

ma1

Participa la PREDICTORUL FOTBALULUI SPORTINGBET – Ai premii saptamanale in valoare totala de 65 000 ron. Click aici pentru a-ti deschide acum un cont la Sportingbet. 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu