AS Monaco-Young Boys: Monegascii la 90 de minute de play-off

monaco-young-boys-608x456Dupa ce in tur Monaco s-a impus cu 3-1 in Elvetia, in acest meci baietii lui Leonardo Jardim au o singura misiune, sa nu piarda la scor. Partida are startul programat la ora 21:45, pe Stade Louis II, arbitrul de centru fiind olandezul Danny Makkelie.

 

AS MONACO

Monaco si-a asigurat in proportie de 90% calificarea pentru turul urmator, putand sa se concentreze de acum pe primul meci din campionat, impotriva celor de la Nice. Sezonul trecut „monegascii” au facut minuni in Liga Campionilor, reusind sa atinga faza sferturilor, acolo unde au intalnit Juventus, iar inainte de acel meci, Monaco reusea sa treaca de Arsenal, dupa 3-3 la general, scorul din tur fiind cel care a decis calificarea, francezii reusind sa castige cu 3-1 in Anglia. In ciuda scorului, in partida tur nu a fost mare diferenta intre cele doua echipe, dar Monaco a fost mai eficienta, reusind sa inscrie 3 goluri in interval de doar 11 minute. Monaco a facut si cateva schimbari in lot, cedand jucatori importanti ca Kondogbia, Ferreira Carasco sau Ocampos, singurul transfer rasunator reusit de „alb-rosii” fiind El Shaarawy, venit sub forma de imprumut.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

YOUNG BOYS

In timp ce aproape toate competitiile stau sa inceapa, in Elvetia deja s-au jucat 3 etape, Young Boys fiind avantajati de acest lucru, echipa fiind mai in forma, toate meciurile elvetienilor in campionat incheindu-se cu scorul de 1-1. „Tinerii” au avut un parcurs dezamagitor cand vine vorba de Champions League, ultima data cand au cochetat cu aceasta competitie fiind in 2010 cand au fost eliminati de Totenham Hotspur in play-off, de atunci Europa League e singura competitie in care baietii lui Uli Forte evolueaza in afara Elvetiei, competitie in care se descurca binisor, avand in vedere faptul ca sezonul trecut au reusit sa treaca de grupe, fiind invinsi la general de Everton (1-3, 1-4). Elvetienii stiu ca e aproape imposibil sa se califice in aceasta seara, mai ales ca in din ultimele 13 deplasari nu au reusit sa castige decat 2, iar un alt impediment pentru oaspeti ar fi defensiva francezilor, una foarte bine pusa la punct.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

INFO:

-Este de asteptat ca tehnicianul portughez al celor de la Monaco sa nu faca multe modificari in echipa, singura fiind introducerea noii achizitii, El Shaarawy, jucator ce a inceput partida din Elvetia ca rezerva.

-Ca si „monegascii”, cei de la Young Boys nu au probleme de lot, schema de joc abordata va fi ca cea din tur, cu Sulejmani si Nuzzolo in spatele varfului Hoarau. De asemenea si ghanezul Samuel Afum este o optiune pentru atacul oaspetilor.

 

ECHIPELE PROBABILE:

Monaco: Subasic; Fabinho, Raggi, Carvalho, Kurzawa; El Shaarawy, Moutinho, Toulalan, Pasalic, Cavaleiro; Martial

Young Boys: Mvogo; Benito, Von Bergen, Vilotic, Sutter; Sanogo, Gajic, Kubo; Nuzzolo, Hoarau, Sulejmani

 

PONT 1: 1 solist

PONT 2: sub 3.5 goluri

 

Champions League : Molde – Din. Zagreb ! Gazdele favorite la calificare !

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu