Champions League : Molde – Din. Zagreb ! Gazdele favorite la calificare !

rp_Liga-Campionilor-wall-300x187.jpgIn aceasta seara incepand cu ora 20.00 pe Aker Stadion din Molde, gazdele cu acelasi nume intalnesc in mansa retur a turului 3 preliminar din Uefa Champions League, pe Dinamo Zagreb. Partida din aceasta seara pleaca de la scorul de 1-1 inregistrat in tur la Zagreb, si va fi condusa la centru de englezul Michael Oliver.

Champions League : Molde – Din. Zagreb ….

In meciul disputat in Croatia, Molde a reusit sa inscrie si astfel a obtinut un rezultat de egalitate care ii confera dreptul de a spera la accederea in play-off-ul Ligii Campionilor. Dinamo Zagreb a fost zguduita de un scandal in aceasta vara, patronul echipei si antrenorul principal intrand in colimatorul autoritatilor din Croatia, acest aspect afectand si echipa, rezultatele obtinute in acest debut de sezon fiind modeste: doar 3 victorii in 7 meciuri disputate. Pe langa forma slaba pe care echipa croata o traverseaza, pentru intalnirea din Norvegia, antrenorul Mamic nu va putea conta pe serviciile celui mai valoros jucator din lot, portughezul Machado, primind cartonasul rosu pentru semnele obscene pe care le-a aratat suporterilor croati dupa ce a fost inlocuit in repriza secunda a primei manse. In conferinta de presa premergatoare acestei intalniri, antrenorul Mamic a declarat ca se asteapta la un meci dificil in Norvegia, acolo unde echipa sa va juca pe o suprafata de joc sintetica si unde va intalni o echipa careia ii place foarte mult sa joace pe contraatac.

De partea cealalta, si Molde traverseaza o perioada mai putin fasta, in ultimele 5 jocuri disputate obtinand o victorie, un rezultat de egalitate si trei infrangeri. In ciuda rezultatelor mai putin convingatoare, Molde detine al doilea cel mai bun atac din Norvegia, dupa Rosenborg, in 17 etape reusind sa inscrie de 36 de ori, iar in cele 9 jocuri disputate pe propria arena reusind sa perforeze poarta oaspetilor de 23 de ori. Un aspect important care ne poate ajuta la alegerea unui pariu castigator, ne este oferit de forma jucatorilor ofensivi din lotul celor de la Molde – Kamara(9), Elyounoussi (8) si Hoiland (7) reusind sa inscrie 24 din cele 36 de goluri marcate de echipa norvegiana in campionat, Kamara reusind sa puncteze si in partida din tur disputata la Zagreb.

Paradoxal, desi Dinamo Zagreb este echipa mai valoroasa, in meciul disputat in Croatia, Molde a fost echipa care a avut o posesie superioara a balonului ( 52%), a reusit sa-si creeze 6 ocazii de a marca si a avut mai multe suturi pe poarta .

Ce putem paria ….

Forma foarte buna a jucatorilor ofensivi din lotul gazdelor, lipsa playmaker-ului Machado, care cu siguranta va afecta jocul ofensiv al oaspetilor, scaderea cotei pentru calificarea celor de la Molde ( de la 2.70 la deschidere, cota a ajuns la 1.90), ne determina sa luam in calcul o calificare a celor de la Molde.

( Alesandro Delpiero ).



APOEL – Midtjylland, asaltul “lupilor”.


Ajax-Rapid Viena: “Lancierii” pornesc ca favoriti


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu