ASA Targu Mures – CS U Craiova: Duel tare in Liga 1

Liga-1-clasament-si-rezultateIn al doilea meci al zilei din Liga 1, ASA Targu Mures va primi vizita celor de la CS Universitatea Craiova, intr-un meci care se anunta foarte interesant. Echipa lui Miriuta vrea sa se revanseze in fata propriilor suporteri dupa infrangerea clara din preliminariile UEFA Europa League, 0-3 cu Saint-Etienne, in timp ce oltenii au un inceput modest de campionat.

sursa foto:timisoaraexpress.ro

ASA debuta in urma cu 3 zile cu mult entuziasm in cupele europene, venind dupa primul trofeu castigat din istorie (Supercupa Romaniei), dar din postura de lider in Liga 1. Doar ca lipsa de experienta la acest nivel si-a spus cuvantul iar ardelenii au pierdut la scor de neprezentare fata lui Saint-Etienne in prima mansa a turului al treilea preliminar din Europa League,rezultat care cel mai probabil inseamna eliminarea ardelenilor din competitie. Infrangerea de joi a fost abia a treia suferita de Targu Mureș pe teren propriu in ultimul an, ardelenii fiind de obicei destul de redutabili din postura de echipa gazda. Un singur esec din cele trei a fost suferit ASA in campionat chiar in ultima etapa a sezonului precedent, atunci cand ASA a pierdut cu Otelul, scor 1-2, rezultat ce a facut-o pe Steaua campioana.
Miriuta pare resemnat in privinta duelului din Franta, iar astazi cel mai probabil,va alinia astazi cea mai buna echipa, nefiind nevoie sa odihneasca nici un jucător pentru partida de saptamana viitoare.

ASA Targu Mures: Stancioiu – Balić , I. Gonzalez, Bejan, Golanski – Muresan, Gorobsov – Brandan, N’Doye, Jazvic – M. Axente.

CS U Craiova au inceput sezonul la fel de slab cum a terminat anul trecut, formatia olteana fiind doar o umbra din acea echipa care reusea sa nu piarda 18 partide consecutive. Interesant este ca decaderea Universitatii a inceput chiar dupa o infrangere la Targu Mures. Cu un singur punct acumulat in 3 etape, si doar un gol marcat, CS U trebuie sa se trezeasca repede pentru a nu se transforma din favoriti la un loc de cupa europeana, intr-una ce se va lupta pentru ramanerea in Liga 1. Daca CFR si Petrolul n-ar fi fost depunctate, Cartu si compania erau ocupantii ultimului loc in clasament,in acest moment. CS U nu se va putea baza in acest duel pe serviciile lui Cosmin Curelea si Sebastian Achim, ambii accidentati.

CS U Craiova: Balgradean – Vatajelu, Acka, Popov, Dumitras – Tarnacop, Mateiu, Baluta, Ferfelea – Nuno Rocha, Bawab.

Ce pariem?

Desi a suferit joi o infrangere categorica,similara cu eliminarea din Europa League, ASA – ul ramane o echipa redutabila atunci cand evolueaza in fata propriilor suporteri. Aflati intr-o forma slaba, CS U pare incapabila in acest moment sa produca surpriza in acest meci,incercand poate sa obtina cel mult un punct.

Pont: 1 cu HA 0, Sub 2,5 Goluri

(Dorut Surdu)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FC Zurich-Grasshoppers: Derby local!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu