FC Zurich-Grasshoppers: Derby local!

FC Zurich –GrasshoppeGC-Fansrs- Etapa cu numarul trei a campionatului elvetian , ne aduce in prim plan derby-ul local de la Zurich. Cele doua formatii vor da startul jocului , duminica ora 17:00.

Zurich, ocupa pozitia a 7-a in campionat, inregistrand doua egaluri, primul rezultat de egalitate peteren propiu impotriva celor de la Young Boys , scor 1-1 , si in etapa precedenta in deplasare de Vaduz, scor 2-2. Joia trecuta, Zurich, a fost invinsa pe teren propiu in Europa League, scor 1-0 de Dinamo Minsk.

Grasshoppers, ocupa locul 4, cu 1 infrangere si o victorie, a reusit sa se impuna pe terenul celor de la Thun, intr-un meci spectaculos, in care s-a marcat de 8 ori, Grasshoppers, reusind sa inscrie numai putin de 5 goluri. Infrangerea a survenit pe teren propiul impotriva campioanei Basel, insa Grasshoppers, a facut un meci bun, a reusit sa ii marcheze campioanei 2 goluri si a fost aproape de a obtine un rezultat favorabil.

Echipe probabile:

FC Zurich : Brecher, Djimsiti, Nef, Kukeli, Koch, Cabral, Schneuwly, Buff, Chiumiento, Chermiti, Sadiku.

Grasshoppers : Vasic, Bauer, Pnishi, Gulen, Luthi , Kallstrom, Basic, Caio, Tarashaj, Ravet, Dabbur.

Tinand cont de ultimele dispute dintre cele doua rivale locale, FC Zurich, porneste favorita in acest meci, in care golurile nu ar trebui sa lipseasca. Zurich, este o formative ca a reusit sa marcheze in ultimele 4 dispute directe , in meciurile de pregatire Zurich, a fost o echipa ofensiva care a reusit sa strapunga poarta adversarilor de cel putin 2 ori , insa si Grasshoppers este o echipa valoroasa, care chiar daca nu va obtine un rezultat favorabil astazi, cu siguranta va inscrie!

Pont : Ambele marcheaza.  (Onea Claudiu)



 

Astra – Viitorul: Meci dificil pentru trupa lui Sumudica


Arsenal – Chelsea !! Spectacol pe Wembley, in SuperCupa Angliei !!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu