Astra – Steaua: Inca un derby pentru campioana! Pe ce rezultat pariezi?

chipciu steauaSeria meciurilor grele, dar mai ales a derby-urilor, continua pentru Steaua. Dupa „clasicul” cu Dinamo, infruntare precedata de doua partide de foc cu Partizan, din care nu a iesit bine, pentru campioana noastra urmeaza un nou duel greu, in deplsare, pe terenul Astrei. De remarcat faptul ca in aceste dispute, Steaua nu a bifat niciun rezultat pe placul fanilor, singura (palida) consolare fiind victoria din campionat, de la Botosani, contabilizata in mijlocul dublei cu sarbii.

Steaua are prima sansa la pariuri in fata Astrei, insa cotele oferite de bookmakeri nu au au nicio relevanta. Deplasarea pe terenul trupei ce a eliminat-o pe West Ham din Europa League, nu poate fi decat extrem de grea. De altfel, nici precedentele infruntari cu echipa actualmente antrenata de Sumudica n-ar fost usoare, dimpotriva.   Mai mult chiar, anul trecut, Steaua a pierdut in fata Astrei, doua trofee, Cupa Romaniei si Supercupa. In campionatul anterior, ambele dispute s-au incheiat nedecis si fara gol marcat! Ceva mai bine pentru Steaua cu o stagiune in urma, in care a adunat 4 din cele 6 puncte ale dublei cu Astra.

Dupa primele 5 etape ale campionatului in curs, Steaua sta mai bine in ierarhiei: locul 2, cu 9 puncte, unul peste Astra. Moralul mai bun ii va apartine insa echipei lui Budescu, care, dupa ce s-a impus in returul cu West Ham, a castigat, cu multa munca, si deplsarea de Liga 1 la Timisoara.

ASTRA – STEAUA, miercuri, ora 21:45
TV: Digi, Dolce, LookTV, Antena 1

Cote

Dupa cum se preciza, la pariuri, cotele oferite celor doua la victorie sunt extrem de apropiate, dar cu un usor plus pentru stelisti: 2.72 vs 2.60. 1.45 e cota pariului 1x in meciul Astra Giurgiu – Steaua. Varianta x2 are cotatia 1.41. Remiza, un rezultat „la moda” in partidele dintre cele doua, va poate aduce de exact 3 ori suma investita.

(Sabin)


Liga 1, etapa a 6-a: Derby la Giurgiu!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu