Astra v AZ, duel sub semnul echilibrului!

„Astralii” se iau la tranta pe teren propriu cu batavii de la AZ, diseara, cu incepere de la ora 19:00, in prima mansa a playoff-ului Europa League. Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 1, si va fi arbitrata de slovenul Slavko Vincici.

Astra incearca minunea si cu Alkmar

Dupa ce a eliminat intr-o maniera entuziasmanta pe West Ham, o echipa ce la debutul editiei de Premier Leaguea a invins Arsenal chiar pe Emirates, Astra va lupta pentru un loc in grupele Europa League cu o grupare, teroretic,  ceva mai accesibila. Trupa lui Sumudica a inceput bine si campionatul intern, unde a reușit sa se instaleze pe primul loc dupa victoria cu Voluntari, cu 14 puncte acumulate in 6 etape. In mandatul lui Sumudica, Astra Giurgiu a capatat o cu totul alta tactica fata de sezoanele precedente, fiind acum o echipa preponderent ofensiva, cu jucatori de calitate ca Budescu, De Amorim, Boldrim sau Teixeira care in acest debut de sezon au facut diferenta. Totusi, problemele echipei apar din defensiva, jucatorii giurgiuveni incasand cel putin un gol in aproape toate partidele din acest sezon. Astra nu se va putea baza diseara pe serviciile lui Teixeira si Gerardo Alves. Primul s-a accidentat in ultima partida de campionat si se pare ca va lipsi de pe gazon doua luni, in timp ce Geraldo, abia revenit dupa accidentare, are sanse mici sa evolueze in aceasta seara.

Probleme in campionat pentru olandezi

Echipa olandeza este o obisnuita a intrecerilor europene, lipsind doar doua sezoane din ultimele 11. Dubla campioana a Olandei, Alkmar a reusit cea mai mare performanta din istorie in Europa in sezonul 1980/1981, cand a jucat finala Cupei Uefa. In acest sezon, AZ a trecut fara probleme de turcii de la Istambul BB cu scorul general de 4-1. Totusi, olandezii nu au inceput la fel de bine si in campionat, fiind invinsi categoric acasa de vice-campioana Ajax Amsterdam, iar apoi a obtinut doar un egal pe terenul destul de modestei Excelsior. Trupa antrenata de John van dem Brom pare ca resimte plecarile din vara a unor jucatori importanti ca Berghuis si Gudelj, nimeni altii decat golgheterii echipei. Lor li se mai alatura despartirile de jucatori precum Poulsen, Hoedt sau Johansson. Pentru partida de la Giurgiu, antrenorul olandez nu se va putea baza pe serviciile atacantului iranian Alireza Jahanbakhsh, accidentat

Echipe probabile :

Astra: Lung jr. – Queiros, Oros, Găman, Morais – Lovin, Boldrin – Enache, Budescu, De Amorim – Alibec

AZ Alkmaar: Rochet – Johansson, Gouweleeuw, Van der Linden, Haps – Haye, Ortiz, Henriksen – Hupperts, Janssen, Dos Santos

Concluzii

Astra a inceput excelent acest sezon, dovedind in dubla cu West Ham ca este capabila sa se lupte la nivel inalt, cu echipe puternice din Europa. In schimb, Alkmar are un start mai slab, in care ii lipsesc atat o parte din jucatorii stagiunii trecute, cat si omogenitatea. Cu siguranta, Astra va incerca sa profite de problemele olandezilor si sa obtina un rezultat care sa ii permita sa atace cu o incredere mai mare returul din Olanda. Rivalele de la Giurgiu practica un joc ofensiv, iar sansele sa asistam la o partida cu cel putin 2 modificari ale tabelei sunt bune!

Ponturi:
1 cu HA 0
2-4 goluri

(Dorut Surdu)


 

Young Boys – Qarabag: Unde pierde teren trupa din Berna

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu