Astra vs Steaua: Comparatie statistica la final de tur

Giurgiuvenii au incheiat turul editiei 2015-2016 de Liga 1, in fotoliul de lider. 27 de puncte castigate de elevii lui Sumudica in cele 13 confruntari.

8 succese (cu Dinamo, Botosani, Petrolul, CSMS Iasi, Voluntari, Steaua, ACS Poli si CSU Craiova), 3 remize (CFR Cluj, Viitorul si Concordia) si 2 esecuri, ambele acasa, cu Pandurii si Tg.Mures. Paradoxal, contra muresenilor, liderul a pierdut cu 1-5, cea mai drastica infrangere inregistrata pana acum, in editia de campionat.

statistica

A doua in ierarhiei, Steaua, campioana en-titre a Romaniei a adunat 25 de puncte. Acestea au venit din succesele cu CSMS Iasi, Voluntari, Concordia, Viitorul, CSU Craiova, Botosani si Pandurii, contra gorjenilor, ros-albastrii bifand si cel mai clar succes stagional: 3-0!
4 remize – cu Tg.Mures, Dinamo, CFR si Petrolul – si esecurile cu ACS Poli si Astra.

 

!NFO:

  • Astra a castigat in medie 2.08 puncte pe meci
  • Steaua e neinvinsa pe teren propriu (3-4-0). Astra are 2 esecuri pe teren propriu.

Astra Budescu az

Astra ii da pe doi dintre cei mai buni marcatori ai campionatului. Cu 6 reusite, Budescu ocupa chiar locul 1 in aceasta statistic, insa Alibec, cu 5 goluri, este pe urmele acestuia. De altfel, la capat de tur, Astra se mandreste si cu cea mai buna ofensiva: 23 de goluri marcate. Doar de 17 ori a marcat Steaua, care-l are golgeter pe Chipciu (5 goluri). Totusi, trupa lui Sumudica are probleme destul de mari in aparare. Cu 16 goluri incasate, Astra ocupa doar locul 4 de la coada in aceasta statistica. Steaua a primit doar 9 goluri, a 3-a aparare a campionatului, iar spre diferenta de lider, are golaveraj pozitiv: +8, fata de +7.

Pariorii vor tine cont de faptul ca 62% din meciurile jucate de Astra in tur, s-au terminat peste 2.5 goluri. In toate partidele liderului s-a si marcat! Doar 38% din partidele Stelei au consemnat la final 3 sau mai multe multe modificari ale tabelei.

!NFO

  • Doar in 4 din meciurile turului, Astra nu a primit gol
  • In 8 din cele 13 confruntari, Steaua a inscris maxim un gol

Nicolae Stanciu SteauaAlaturi de Pandurii si Viitorul, Astra si Steaua sunt singurele formatii ale Ligii 1, fara niciun jucator eliminat in primele 13 runde. Un nou paradox al campioanei, daca ne gandim ca Astra este echipa cu cele mai multe galbene primite in tur: 50! Steaua a avut 36 de cartonase galbene incasate, printre cele mai putine ale primei parti a sezonului.

 

 

 

!NFO:

  • De 4 penalty-uri a beneficiat Astra in tur, 3 dintre acestea transformate. Steaua a avut 3 lovituri de pedeapsa, toate fructificate.
  • Budescu a asigurat assistul pentru 4 din golurile Astrei
  • Alibec (51) si Budescu (60) au marcat golurile victoriei Astrei, in partida directa cu Steaua din turul stagiunii. A fost un meci in care s-au acordat nu mai putin de 9 cartonase galbene.
  • Returul dintre Steaua si Astra se joaca in etapa a 19-a (data aproximativa 21 noiembrie)

 

Grupa F: Joi se joaca la Budapesta, Belfast si Bucuresti!

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu