Grupa F: Joi se joaca la Budapesta, Belfast si Bucuresti!

In Grupa F a preliminariilor, cea din care face parte si Romania, nimic nu este decis in proportie de 100% in ceea ce priveste calificarea directa la EURO 2016. De asemenea, Finlanda, actualmente a 4-a clasata, inca mai are sanse teoretice de a prinde, pe turnanta, pozitia de baraj.

In aceste conditii, toate cele 3 partide programate joi, in penultima runda a campaniei, sunt de importanta majora pentru configuratia la varf a grupei.

Situatia la zi din grupa F:

1. Irlanda de Nord – 17 puncte
2. Romania – 16 puncte
3. Ungaria – 13 puncte
4. Finlanda – 10 puncte
5. Ins. Feroe – 6 puncte
6. Grecia – 3 puncte

BBB – Se joaca la Budapesta, Belfast si Bucuresti

Toate partidele rundei se vor disputa joi, incepand cu ora 21:45. Vom fi conectati la intensitatea disputei Romania – Finlanda, una fara spectatori, dar cu milioane de inimi ce vor bate pentru „tricolori”. Un succes ne duce practic la Euro 2016, in conditiile in care, cu 3 puncte castigate joi, am mai avea nevoie doar de o remiza in Insulele Feroe, pentru a termina grupa pe unul din primele 2 locuri.

Irlanda de Nord si Grecia se vor intalni la Belfast. Gazdele joaca pentru o performanta cu care nu s-au mai intalnit pana acum. Victoria le consolideaza pozitia de lideri, dar mai ales, ii apropie de prima calificare din istorie la un turneu final continental. Ultima competitie majora la care nord-irlandezii au participat, a fost Campionatul Mondial din 1986!
In partida de la Atena a fost 1-0 pentru britanici, ce le-au administrat elenilor una din cele 5 infrangeri ale campaniei. Ultima in grupa, Grecia spera sa bifeze in aceste ultime doua etape, prima (sau primele) victorie a preliminariilor!

Dintre candidatele la calificare, cel mai simplu meci il are Ungaria. A treia clasata in grupa B da piept, pe teren propriu, cu Insulele Feroe. Noi speram ca feroezii sa reuseasca o mare surpriza, insa cel putin la prima vedere, Ungaria nu are cum sa piarda puncte in aceasta partida.

Meciurile  si cotele etapei >

Joi, 8 octombrie, ora 21:45
Ungaria – Ins. Feroe  1.29  5.00  12.00
Irlanda de Nord – Grecia 2.30  3.00  3.40
Romania – Finlanda 1.75  3.40  5.00


 

Saptamana decisiva: A fi sau a nu fi la Euro 2016! Calcule & cote!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu