Audi Cup ! Turneu amical de gala pe Allianz – Arena !

Screenshot_1In aceasta seara pe Allianz- Arena din Munchen se da startul unui turneu amical de gala de doua zile numit ” Audi Cup „. Audi Cup pune fata in fata la start 4 echipe, si este la fel ca si omologul sau de la Londra, „Emirates Cup”, un turneu dedicat unuia dintre sponsorii echipei Bayern Munchen.

Sursa foto : fourtitude.com

Primul Audi Cup în 2009 a fost organizat și promovat de către producătorul auto Audi AG , pentru a sărbători 100 de ani de ani de la infiintarea uzinei de automobile și a fost câștigat de gazdele de la  Bayern München . Acesta a schimbat denumirea de pana atunci a turneului, care se numea Franz Beckenbauer–Cup , si care a avut loc  în 2007, 2008 și 2010. Cea de a doua ediție a Cupei Audi a avut loc în 2011 și a fost câștigat de spaniolii de la  Barcelona .Bayern Munchen a câștigat cel de-al doilea lor Cup Audi în 2013 cu o victorie 2-1 impotriva englezilor de la  Manchester City.

Audi Cup este găzduit de Bayern München, pe propriul teren, Allianz – Arena, și AC. Milan este singura echipa care a participat la toate cele trei turnee Audi Cup. Barcelona au fost invitați în 2011 și au câștigat cupa în singura lor participare, stricand astfel sarbatoarea bavarezilor, cotati ca si favoriti la fiecare editie. 

La editia din acest an a Cupei Audi pe langa gazda Bayern Munchen si nelipsita AC. Milan, mai sunt invitate Real Madrid si Tottenham.

( Alyn Mirea ).

Partizan – Steaua: Totul despre duelul de miercuri seara


Premier League 2015-16: Doar 4 cluburi au antrenori noi!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu