Austria, 4-a nationala calificata la Euro! Cum se prezinta situatia in cele 9 grupe ale preliminariilor!

Dupa Anglia, Cehia si Islanda, natioanala austriaca a devenit a 4-a care si-a procurat biletele pentru Euro 2016, cu 2 etape inainte de finalul campaniei. Harnik, Alaba si compania au reusit performanta, dupa succesul clar, scor 4-1, contabilizat pe terenul Suediei, reprezentativa care, premergator disputei, era singura a grupei G capabila sa mai atace pozitia de lider a Austriei.

Meciul a fost rezolvat intr-o mare masura, inca de la pauza. Alaba, din penalty, in minutul 9 si Harnik, in minutul 38, au stabilit scorul primei reprize, Janko, in minutul 77 si din nou Harnik, cu doua minute inainte de final, urcand rezultatul de pe tabela la 0-4! Singurul gol al suedezilor a fost marcat de Ibrahimovici, in minutul 91!

De succesul austriecilor a profitat din plin Rusia. La randul sau invingatoare, saptamana trecuta, in fata Suediei, nationala pregatita de Leonid Slutsky a facut show in Liechtenstein (scor 7-0), 3 puncte ce ii urca pe rusi, cu doar 2 etape inainte de final, pe a doua pozitiei a ierarhiei grupei G!

Clasamentul grupei G: Austria 22 p, Rusia 14p, Suedia 12p, Muntenegru 11 p, Liechtenstein 5p, Moldova 2p.

Situatia in celelalte grupe

Grupa A si-a decis calificatele la Euro, acestea fiind Islanda si Cehia. Pentru locul 3 se bat Turcia si Olanda, nationala lui Terim fiind usor favorita, datorita avansului de 2 puncte, dar si a rezultatelor din „directele” cu batavii.

In grupa B zarurile nu sunt inca aruncate. Totusi, situatia pare destul de clara, cel putin in privinta primelor doua pozitii, ce vor reveni destul de probabil  Tarii Galilor si Belgiei. Israel si Bosnia tintesc locul 3.

Grupa C va fi in cele din urma castigata de Spania. Locul 2 se va decide intre Slovacia si Ucraina, insa interesant e faptul ca aceasta grupa ar putea da si cel mai bun loc 3, care accede direct la Euro. Moment, cea mai buna dintre reprezentativele clasate pe pozitia a 3-a, este Ucraina.

Cu emotii, Germania si-a recastigat si apoi aparat primul loc al grupei D. Pare greu de crezut ca detinatoarea titlului mondial va mai fi detronata in ultimele 2 etape. Polonia si Irlanda duc o apriga batalia pentru pozitia secunda. Valoarea nationalei lui Lewandowski, programul din rundele finale (meciul direct cu Irlanda se joaca la Varsovia) si punctele in plus acumulate, 2 la numar, vor inclina probabil in cele din urma balanta, in favoarea polonezilor.

Grupa E a fost castigata de Anglia. Elvetia este marea favorita la pozitia a 2-a, in timp ce Slovenia are sanse foarte mari sa castige, in fata Estoniei, locul de baraj.

Calculele grupei F le stim pe de rost, Romania mai avand nevoie de 4 puncte pentru a se califica la Euro, indiferent de restul rezultatelor din grupa.

Grupa H este poate cea mai echilibrata a campaniei. 3 echipe se bat cu sanse aproape egale pentru locurile 1-2, ocupate in prezent de Italia si Norvegia. „Azurrii” sunt favoriti, insa a doua clasata o vom cunoaste doar dupa ultimul fluier al campaniei. In runda a 10-a avem derby-ul Italia – Norvegia.

Portugalia si Danemarca se vor afla fata in fata in penultima runda a campaniei. Cu un succes, lusitanii castiga grupa I, insa la egal sau infrangere, situatia se da completamente peste cap, in calculele pentru pozitia 1 putand intra chiar si Albania!


 

Azarenka – Halep: Simona, pregatita sa dea peste cap calculele bookmakerilor!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu