Azarenka – Halep: Simona, pregatita sa dea peste cap calculele bookmakerilor!

Simona Halep va juca astazi in sferturile de finala de la US Open impotriva Viktoriei Azarenka, numarul 20 WTA. Partida va incepe in jurul orei 20, pe arena Arthut Ashe si va putea fi urmarita pe Eurosport.

Azarenka – Halep

Dupa ce si-a depasit cea mai buna performanta obtinuta la turneul American, Simona va avea o misiune si mai dificila in sferturi. De doua ori castigatoare a Australian Open (2012 si 2013) si finalista la US Open de tot in doua randuri (2012 si 2013), Viktoria Azarenka este considerata favorita de casele de pariuri.

Bielorusa e cotata cu 1.45 la victorie, in timp ce bookmakerii considera ca sansele de calificare pentru Halep sunt mici, aceasta avand o cota de 2.55 pentru calificarea in semifinale.

La peste 1.80m inaltime, Vika este o jucatoare de dreapta, puternica si agresiva, acesta reusind in medie un procentaj de 70% pe propiul serviciu. In drumul spre sferturi a trecut in doua seturi de Hradecka, Wickmayer si Lepchenko. Singura care i-a pus probleme a fost A.Kerber, in turul 3, care a cedat dupa 3 seturi si aproape 3 ore de joc (7-5, 2-6, 6-4).

Fostul lider mondial, a avut un an 2014 foarte slab. Macinata de accidentari la genunchi, dar si de probleme in viata personala, bielorusa a evoluat in doar 24 de partide castigand 15 dintre acestea.

In anul 2012 Azarenka a invins-o de doua ori pe Halep, la Linz si la Doha, Simona castigand doar 6 gameuri in ambele partide. Insa, aceste partide, au avut loc in perioada in care Azarenka evolua la potential maxim, in timp ce Simona inca nu incepuse ascensiunea catre culmile WTA.

Antrenorul bielorusei este nimeni altul decat Wim Fissette, cel alaturi de care anul trecut Simona a ajuns in finala la French Open si in semifinale la Wimbledon.

Pronosticuri Azarenka – Halep

peste 20.5 gameuri (1.70)

peste 2.5 seturi (2.15)

(Freddy)


 

Halep – Azarenka: Capat de drum pentru Simona?


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu