Avancronicile si ponturile partidelor din optimile Ligii Campionilor | Pe Benfica o asteapta infernul pe “Signal Iduna Park”, Arsenal si Barcelona au nevoie de o minune

Dupa o prima etapa a optimilor Champions League in care am asistat la un record de goluri inscrise in faza eliminatorie a acestei competitii, redactia Pariuri1x2 este la post cu cele mai importante informatii, analize si pronosticuri pentru partidele din aceasta saptamana. In consecinta, marti  (7 martie) si miercuri (8 martie) vom asista la o noua serie de meciuri de gala, in care spectacolul este asigurat.


Pe “Emirates Stadium”, Arsenal va avea o misiune aproape imposibila in fata unei formatii bavareze pe val. Dupa ce au pierdut in tur cu 5-1, “tunarilor” nu le mai ramane de facut decat sa incerce sa-si multumeasca fanii cu un eventual succes la limita. Diferenta de valoare dintre cele doua grupari este net superioara in favoarea nemtilor, Arsene Wenger este pe faras, iar argumentele continua sa curga in favoarea echipei lui Carlo Ancelotti.

Tot marti, de la aceeasi ora, Napoli va primi vizita celor de la Real Madrid, intr-un joc in care, pana la urma, calificarea inca se joaca. Madrilenii sunt net favoriti, in special dupa succesul din tur, de pe “Bernabeu”, scor 3-1, dar nu putem sa nu asimilam aceasta dubla mansa cu cea din anul trecut pe care spaniolii au disputat-o in fata celor de la Vfl Wolsburg, atunci cand au pierdut in Germania, scor 2-0.

Miercuri seara vom avea parte de alte doua dueluri mai mult decat interesante. De la clasicul 21:45, Borussia Dortmund o va intalni pe Benfica Lisabona pe “Signal Iduna Park”, acolo unde, dupa 1-0 in tur pentru portughezi, “Zidul Galben” si apetitul ofensiv nestavilit al nemtilor ar trebui sa-i copleseasca pe iberici inca din primele minute.

In acelasi timp, pe “Camp Nou”, Barcelona va incerca, mai mult sau mai putin utopic, sa reuseasca o “remontada” in fata PSG-ului dupa dezastrul din tur (0-4). In mod normal, acest scenariu ar parea imposibil, dar catalanii au aratat o revenire importanta in joc in ultima perioada si, in fata unor tribune pline, nu vor avea nimic de pierdut incercand sa atace cu toate resursele de la un capat la altul al meciului.


Programul partidelor din optimile Champions League ce se vor disputa in aceasta saptamana:

Marti 21:45 Arsenal (ENG) – Bayern Munchen (GER)  – in tur, 1-5

Cote: 3.15  3.60  2.20 Ai aici avancronica si pontul


Marti 21:45 Napoli (ITA) – Real Madrid (ESP) – in tur, 1-3

 Cote: 2.75  3.60  2.45 Ai aici avancronica si pontul


Miercuri 21:45 Borussia Dortmund (GER) – Benfica (POR) – in tur, 0-1

 Cote: 1.36  5.00  9.00 Ai aici avancronica si pontul    


Miercuri 21:45 Barcelona (ESP)– PSG (FRA) – in tur, 0-4

 Cote: 1.44  5.00  7.00 Ai aici avancronica si pontul

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu