AVANCRONICILE si PONTURILE etapei cu numarul 4 din Liga 1! Adversare abordabile pentru FCSB, Viitorul, Dinamo si CFR!

liga 1

Intram incet-incet in ritm cu noul sezon al Ligii 1 si, desi nu mai putin de cinci echipe din Romania inca sunt angrenate in competitiile europene, rezultatele contabilizate pana acum sunt absolut logice.


Favoritele mentin ritmul

Avand in vedere rezultatele inregistrate in tur de catre echipele romanesti in Europa, este foarte probabil ca majoritatea dintre acestea sa-si incheie aventura chiar la finalul serii de joi, 3 august, urmand a se concentra, astfel, doar pe campionat.

Orisicum, etapa a 4-a debuteaza vineri seara, de la 18:30, cu disputa dintre ACS Poli Timisoara si Juventus Bucuresti. Desi aproape ca au boicotat partida din runda trecuta, de pe terenul Astrei (0-3) din pricina neintelegerilor financiare, jucatorii Timisoarei reprezinta un grup unit, solid, care, daca va trata cu maxima seriozitate duelul cu Juventus, nu ar trebui sa aiba probleme in a invinge.Chiar si asa, consideram ultima evolutie a banatenilor ca fiind doar un accident, iar cota la victorie pe teren propriu este una atractiva: 1.75.

Tot in aceeasi zi, FC Voluntari va primi vizita Botosaniului intr-o partida ce o putem considera fara exagerari un duel veritabil intre doua formatii care ochesc ultimul loc de play-off. Atat FC Voluntari, cat si Botosani au convins prin evolutii in acest start de sezon, cu un plus pentru moldoveni, care au “driblat” efectele negative ale unui start infernal, bifand patru puncte cu CFR (1-1) si Dinamo (1-0) si umilind-o pe Sepsi (5-1) in ultima runda. Intr-o astfel de conjunctura, ne putem astepta si la goluri de ambele parti, iar cota este excelenta: 1.77.


Citeste si:

Ziua de duminica ne aduce in fata doua meciuri de mare interes: CSU Craiova – Astra si Concordia Chiajna – FCSB. Desi partida de la Severin reprezinta capul de afis al acestei runde, nu putem sa nu ignoram cota de 1.70 la victorie a FCSB-ului, care poate fi inselatoare. Elevii lui Nicolae Dica vor da totul pentru calificare in deplasarea de miercuri, de la Plzen, astfel ca meciul de la Chiajna reprezinta un test interesant in fata unei echipe mici, care a inceput dezastruos sezonul.

Epilogul acestei runde va avea loc pe stadionul “Dinamo”. Formatia gazda va primi vizita celor de la Gaz Metan Medias, care trec printr-o reala criza, si nu doar de rezultate. Cu doar un singur punct obtinut in acest start de sezon, si acela chinuit, pe terenul Iasiului (0-0), “gazarii” sunt singura formatie din Liga 1 care nu a reusit sa inscrie vreun gol pana acum. Mai mult decat atat, patronul echipei ameninta cu desfiintarea acesteia, pentru ca problemele financiare au impanzit pana si linistita si modesta grupare din Medias. Asadar, profitand de un adversar aflat intr-o stare critica, “alb-rosii” vor putea ignora oboseala meciului de la Bilbao pentru a obtine trei puncte importante, de neratat, la o cota de 1.57.


V 18:30  ACS Poli Timisoara – Juventus Bucuresti – Cote: 1.75  3.40  5.20Ai aici avancronica si pontul!

V 21:00  FC Voluntari – FC Botosani – Cote: 2.40  3.25  3.00 Ai aici avancronica si pontul!

S 18:30  Sepsi – Viitorul Constanta – Cote: 4.85  3.40  1.80Ai aici avancronica si pontul!

S 21:00  Poli Iasi – CFR Cluj – Cote: 4.90  3.55  1.75Ai aici avancronica si pontul!

D 18:30  CSU Craiova – Astra – Cote: 2.05  3.35  3.75Ai aici avancronica si pontul!

D 21:00  Concordia Chiajna – FCSB – Cote: 5.35  3.55  1.70Ai aici avancronica si pontul!

L 21:00  Dinamo – Gaz Metan Medias – Cote: 1.57  3.75  6.50Ai aici avancronica si pontul!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu