Numaram zilele pana la startul marilor campionate in Europa! Difuzarile TV in Romania + UPDATE cu cotele la titlu!

Cupa Confederatiilor, EURO U20, EURO U21, International Champions Cup si parca vara nu a trecut chiar asa de greu in asteptarea inceperii campionatelor puternice din Europa. In plus, de cateva saptamani incoace, tururile preliminare din UEFA Champions League si UEFA Europa League imbogatesc semnificativ oferta fotbalistica pentru pariori. Chiar si asa, nu mai avem mult de asteptat: numaram pe degete zilele pana la startul marilor campionate ale Europei.


Premier League

Tintarul primeli ligi din Anglia a fost deja stabilit, iar runda inaugurala va avea loc pe 12 august. Intr-un nou sezon in care lupta la titlu se anunta a fi infernala, vom avea parte de o prima etapa in care capul de afis va fi reprezentat de catre meciul Arsenal – Leicester City. Ceilalti granzi din Premier League au misiuni usoare la prima vedere, iar primul derby adevarat va aparea chiar in etapa a 2-a. Ocupantele primelor doua locuri in sezonul trecut, Tottenham si Chelsea se vor intalni intr-o incrancenare londoneza de cea mai buna calitate. Referitor la cotele la titlu, Manchester City ramane favorita, iar sumele exorbitante cheltuite pe transferuri de catre „cetateni” ii recomanda la o cota de doar 2.80 pentru a cuceri titlul in Premier League sub comanda lui Pep Guardiola.

Cotele la titlu in Premier League:

Manchester City  2.80

Manchester United  4.33

Chelsea  4.50

Tottenham  10.00

Arsenal  12.00

Liverpool  13.00


La Liga

Programul sezonului 2017/2018 din Spania a fost stabilit pe data de 20 iulie. Este confirmat faptul ca prima etapa va debuta pe data de 18 august, fara a avea parte insa de vreun meci tare. In schimb, runda secunda va aduce un duel extrem de interesant pe „Santiago Bernabeu”: Real Madrid – Valencia. Totusi, stagiunea va debuta cum nu se poate mai bine, prin Supercupa Spaniei, pe data de 6 august, acolo unde Barcelona (castigatoarea Cupei) si Real Madrid (castigatoarea campionatului) vor inaugura in mod ideal noul sezon.

Cotele la titlu in La Liga:

Real Madrid 1.90

FC Barcelona 1.95

Atletico Madrid 34.00

Sevilla 151.00

Ath. Bilbao 301.00

INTRA AICI PENTRU A VEDEA DREPTURILE TV PENTRU SEZONUL 2017/2018!

Citeste si:

Bundesliga

Deocamdata, nu exista informatii conform carora campionatul Germaniei ar fi televizat in Romania in sezonul 2017/2018. In schimb, tintarul a fost tras, iar stagiunea va debuta prin Supercupa Germaniei (5 august), acolo unde un nou clasic ne va intampina inaintea noului sezon: Bayern Munchen – Borussia Dortmund. Bundesliga isi va da startul pe data de 18 august, iar prima etapa promite o serie de meciuri absolut incendiare: Bayern Munchen – Bayer Leverkusen, Wolfsburg – Borussia Dortmund si Schalke – Red Bull Leipzig. In ceea ce priveste sansele la titlu, Bayern Munchen este, bineinteles, favorita clara la pariuri. Pe de alta parte, surpriza placuta din sezonul trecut, Red Bull Leipzig, primeste o valoare tentanta de 23.00 pentru a le sufla titlul bavarezilor. Asta in conditiile in care cei din Leipzig au aratat bine in perioada de pregatire si si-au pastrat nucleul de jucatori care a facut senzatie in stagiunea precedenta.

Cotele la titlu in Bundesliga:

Bayern Munchen  1.15

Borussia Dortmund  8.00

Red Bull Leipzig  23.00

Bayer Leverkusen  71.00

Hoffenheim  71.00

Schalke 04  71.00


Serie A

Tintarul din Serie A a fost tras in urma cu o saptamana, iar campionatul va debuta pe data de 20 august, similar cu restul campionatelor puternice din Europa. Astfel, asteptam cu nerabdare startul campionatului italian, mai ales pentru ca prima runda promite meciuri mai mult decat interesante, precum Atalanta – AS Roma sau Inter – Fiorentina. De remarcat este faptul ca valoarea cotei lui Juventus la castigarea titlului in Italia se afla in continua crestere. De la 1.50, „bianconerii” au crescut la 1.65, in special datorita descotorosirii de cei mai buni fundasi de care dispuneau: Dani Alves si Bonucci. Intr-o continua expansiune se afla, pe de alta parte, AC Milan, care de la o valoare de 12.00 a crescut chiar pana la 7.50.

Cotele la titlu in Serie A:

Juventus  1.65

Napoli  5.50

AC Milan  7.50

Inter  10.00

AS Roma  11.00

Lazio  51.00


Ligue 1

In Franta, totul e clar. Tintarul a fost tras, iar prima etapa va debuta cu o saptamana inaintea celorlalte campionate de top din Europa. Pe data de 5 august, , Ligue 1 ne va incanta din nou cu fotbalul de calitate.Intr-o stagiune in care, foarte probabil, PSG nu va mai permite sa-i scape titlul din mana, bogatii din capitala primesc o cota de doar 1.20 pentru a fi incununati campioni ai Frantei la finalul sezonului. Trebuie sa notam faptul ca valoarea cotei PSG-ului a fost influentata de catre aducerea lui Dani Alves, dar si de speculatiile uriasului transfer al lui Neymar. In consecinta, AS Monaco, spre exemplu, de la o valoare initiala de 4.35, a decazut la 6.50.

Cotele la titlu in Ligue 1:

PSG  1.20

AS Monaco  6.50

Olympique Marseille  16.00

Olympique Lyon  21.00

OGC Nice  36.00

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu