AVANCRONICILE si PONTURILE sferturilor de finala ale LIGII CAMPIONILOR! | Spectacol total in Dortmund – Monaco, miercuri se joaca Bayern – Real!

Ne apropiem cu pasi repezi de ultimul pas al fazelor eliminatorii ale UEFA Champions League, iar lupta este in continuare extrem de stransa pentru un loc in finala de la Cardiff. Astfel, in acest moment au mai ramas doar opt echipe in cursa pentru marele trofeu, iar cele patru sferturi se anunta a fi intr-adevar incendiare.


Spectacolul e la el acasa

Daca fanii fotbalului vor avea asteptari pentru o dubla mansa spectaculoasa, cu siguranta ca Dortmund – Monaco este partida ce va asigura un show total. Astfel, Dortmund va ataca din primul minut in fata unui “Signal Iduna Park” arhiplin, in speranta de a rezolva o buna parte din calificare inca din tur. De cealalta parte, Monaco s-a calificat in mod dramatic in fata “bogatilor” de la City, dupa un 6-6 la general, calificandu-se mai departe insa gratie golurilor inscrise in deplasare. Pentru acest joc, desi varianta “ambele marcheaza” nu este cotata foarte tentant la 1.48, sansele de reusita sunt mari.

Ma 21:45 Dortmund (GER) – AS Monaco (FRA)

Cote: 1.68  4.00  4.75 Ai aici avancronica si pontul!


Echilibru total la Torino

In urma esecului dezolant din campionat, de la Malaga (0-2), cota Barcelonei a inceput sa creasca semnificativ in deplasarea de la Torino. Juventus se afla in forma, iar ceea ce ar trebui sa-i sperie pe catalani ar fi evolutiile extrem de solide ale “Batranei Doamne” pe propriul teren. In cadrul acestei dispute, ne putem astepta la o oarecare prudenta din partea ambelor grupari, iar cota de 2.04 oferita de Unibet pentru un rezultat de egalitate dupa primele 45 de minute este, intr-adevar, atractiva.

Ma 21:45 Juventus (ITA) – Barcelona (ESP)

Cote: 2.60  3.25  2.80 Ai aici avancronica si pontul!


Fara surprize pe “Vicente Calderon”

Duelul dintre Atletico Madrid si Leicester se anunta a fi cel mai dezechilibrat, cel putin din punct de vedere al cotelor oferite de catre bookmakeri. Madrilenii au un moral bun dupa ce au smuls o remiza in fata rivalei din oras in week-end, iar forma acestora excelenta in fata propriilor fani este incontestabila. De cealalta parte, “minunea” Leicester a pus capat unei serii de sase victorii consecutive, care a inceput fix dupa demiterea antrenorului Claudio Ranieri. In cadrul acestui joc, un succes al gruparii gazda fara gol primit este cotat la 1 .73.

Mi 21:45 Atl. Madrid (ESP) – Leicester (ENG)

Cote: 1.30  5.20  12.00 Ai aici avancronica si pontul!


Razboiul colosilor

Dubla mansa dintre Bayern Munchen si Real Madrid este cu siguranta cea mai “puternica” dintre toate sferturile de finala ale acestei editii. Acest duel ar putea tine loc oricand de o finala veritabila, dar, din pacate, doar una dintre cele doua formatii va avansa mai departe. Surprinzator sau nu, Real Madrid este out-sidera clara a partidei de pe “Allianz Arena”, in conditiile in care primeste o cota de 4.50 la victorie. Chiar si asa, nu putem exclude un scenariu in cadrul caruia ambele echipe vor marca, la o cota de 1.62.

Mi 21:45 Bayern Munchen (GER) – Real Madrid (ESP)

Cote: 1.75  3.80  4.50 Ai aici avancronica si pontul!


Cotele Unibet pentru castigatoarea UEFA Champions League:

unibet cote ucl

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu