Avancronicile si ponturile ultimelor optimi de finala ale UCL! | Monaco si Leicester continua sa spere, Atletico si Juve sunt ca si calificate

Champions League

Dupa o serie de scoruri incredibile inregistrate saptamana trecuta in UEFA Champions League, in care am asistat inclusiv la calificarea istorica a Barcelonei in fata lui PSG, avem toate motivele sa credem ca vom avea parte din nou de spectacol total si in ultimele confruntari ale optimilor de finala, acolo unde exista din nou premise pentru reveniri de senzatie in mansele retur.


“Batrana Doamna” n-are emotii

Dupa o mansa tur convingatoare in Portugalia, Juventus Torino va fi, in proportii mari, prezenta in sferturile de finala ale UEFA Champions League. In urma unei prestatii solide pe “Estadio do Dragao”, dar si a inspiratiei tehnicianului Allegri, care a introdus pe teren doua rezerve ce aveau sa schimbe soarta meciului prin reusitele lor, torinezii se afla la un confortabil adapost de doua goluri. Mai mult decat atat, tinand cont si de recordul de invincibilitate detinut de “bianconeri” pe teren propriu, e greu de crezut ca vom vedea marti seara un FC Porto capabil sa rastoarne “0-2”-ul din tur.


Leicester, revitalizata

Tot marti, de la aceeasi ora, Sevilla se va deplasa in Regat pentru confruntarea cu Leicester. Ramasa de ceva timp fara Claudio Ranieri, formatia campioana a Angliei continua sa spere la calificare dupa infrangerea la limita din tur, 1-2. Pe “Ramon Sanchez Pizjuan”, Leicester n-a aratat extraordinar, dar golul din partea secunda inscris de Jamie Vardy, pe vremea cand Ranieri inca le antrena pe “vulpi”, le mentin intacte sansele englezilor pentru o calificare istorica in sferturile de finala ale UEFA Champions League. Acest lucru este cu atat mai incurajator pentru gazde cu cat, in mod paradoxal, jocul echipei da din ce in ce mai multe roade dupa plecarea tehnicianului italian.


Cu calificarea in buzunar

Miercuri seara vom avea parte de alte doua dueluri in care spectacolul este absolut asigurat. De la clasicul 21:45, pe “Vicente Calderon”, Atletico Madrid va primi vizita lui Bayer Leverkusen, intr-un duel de tranzitie catre sferturile UCL. Madrilenii si-au asigurat in mare masura calificarea inca din tur, atunci au macinat defensiva adversa intr-un 4-2, scor ce pare aproape imposibil de intor, avand in vedere rigurozitatea apararii lui Simeone, dar si evolutille instabile de care au dat dovada nemtii in ultima perioada.


Spectacol garantat

In acelasi timp, pe “Stade Louis II” din Monaco, ochii francezilor sunt atintiti catre o eventuala calificare cu cantec a monegascilor. Dupa thriller-ul din tur, de pe “Etihad”, atunci cand Monaco a cedat intr-un halucinant 3-5, cele doua grupari ne pregatesc pentru o noua portie de spectacol si calitate fotbalistica. La urma urmei, monegascii au condus in tur nu o data, ci de doua ori si, chiar daca s-au vazut invinsi la finalul primei manse, au demonstrat ca veleitatile ofensive ii pot conduce catre un scenariu favorabil.


Programul partidelor din optimile Champions League ce se vor disputa in aceasta saptamana:

Marti 21:45 Juventus (ITA) – Porto (POR) – in tur, 2-0

Cote: 1.62  3.85  5.75 Ai aici avancronica si pontul


Marti 21:45 Leicester (ENG) – Sevilla (ESP) – in tur, 1-2

Cote: 3.25  3.75  2.15 Ai aici avancronica si pontul


Miercuri 21:45 Atletico Madrid (ESP) – Bayer Leverkusen (GER) – in tur, 4-2

Cote: 1.60  4.15  5.75 Ai aici avancronica si pontul


Miercuri 21:45 AS Monaco (FRA) – Manchester City (ENG) – in tur, 3-5

Cote: 2.55  3.80  2.55 Ai aici avancronica si pontul

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu