Avem cele mai tari cote ale finalei »» Franta sau Croatia: Care este favorita ta?

Campionatul Mondial din 2018 si-a stabilit finalistele. Franta si Croatia, marea surpriza a competitiei, s-au calificat in ultimul act, programat duminica, 15 iulie, de la ora 18:00, pe Stadionul Luzhniki din Moscova. Daca pentru Franta aceasta este a 3-a finala de Mondial din palmares, dupa cele din 1998, an in care a si castigat trofeul si 2006, atunci cand a pierdut ultimul act in fata Italiei, Croatia este la cea mai importanta performanta din istorie. Precedenta data din 1998, atunci cand a a terminat pe locul 3, dupa ce a pierdut in semifinalele intrecerii, chiar contra Frantei.

„Cocosii galici” sunt si acum favoriti la victorie, dupa un Campionat Mondial in care Mbappe si compania nu au facut niciun pas gresit. Debutul a fost mai greu, insa Peru si Australia, ambele invinse la limita, au fost adversari redutabili, in timp ce remiza alba cu Danemarca a fost una programata. In optimi si sferturi, victorii la pas cu Argentina si Uruguay, urmate de succesul cu Belgia. Din nou doar 1-0 pentru Franta, insa la capatul unei partide excelent controlate tactic de elevii lui Deschamps.

1.95 este cota oferita de agentia Baumbet pariului 1 solist in finala Franta – Croatia. 

1.40 are cota Franta la Baumbet sa castige trofeul

Pariaza acum la Baumbet – Ai 500 de lei Bonus!

Desi venea dupa doua meciuri de 120 de minute cu Rusia si Danemarca, Croatia a gasit resursele necesare pentru a mai forta inca o data. Modric si colegii sai au invins-o pe Anglia in prelungiri, ramand astfel fara esec la acest Mondial. In grupe, nationala croata a bifat un parcurs perfect, cu 9 puncte acumulate, dupa 3 jocuri extrem de grele cu Senegal, Nigeria si Argentina. Reprezentativa sud-americana a fost invinsa clar, cu scorul de 3-0.

2.90 este la Baumbet cota oferita variantei Caoatia castiga titlul mondial

1.95 are cota pariul x2 in primele 90 de minute ale finalei Franta – Croatia

Pariorii isi vor indrepta atentia si catre varinatele ce au in vedere golurile finalei. Evident, ne asteptam la un meci strans, cu putine modificari ale tabelei. Pariul sub 2.5 goluri are cota 1.45, dar la fel de utila poate fi si varianta 1-3 goluri in meci. Exceptand meciul „de salon” cu Danemarca, Franta a inscris in fiecare din partidele intrecerii. Croatia are chiar un bilant mai bun, Mandzukici & co. perforand redutele adverse in toate cele 6 dispute din grupe si fazele eliminatorii.

1.30 are cota pariul 1-3 goluri in marea finala de duminica. La o cota de 2.40 se poate miza la Baumbet pe un pariul ambele marcheaza. 

1-2 goluri marcate de Franta, pariu excelent din oferta Baumbet, primeste cota 1.50

Cel mai probabil scor al partidei este 1-0 in favoarea Frantei, rezultat ce primeste la Baumbet cota 4.50. Un 1-1 in finala de pe Luzhniki are cota 5.75. Toate cele 3 meciuri ale Croatiei din fazele eliminatorii au consemnat remiza la 1, dupa primele 90 de minute de joc.

5.75 este cota propusa de Baumbet scorului corect de 1-1 in marea finala

Pariaza acum la Baumbet – Ai 500 de lei Bonus!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu